tisdag 15 januari 2019

Putsa fönster med sköljmedel

Lär dig hur du ska putsa fönster för att få ett skinande resultat utan repor. Putsa dina fönster och släpp in solen! Blanda en skvätt sköljmedel med vatten i en sprayflaska och få rena fönster som dessutom inte ”drar åt sig” smuts lika lätt.


På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint, säger Evelyn Kjellberg, städexpert i Äntligen hemma. Brukar själv tvätta fönstren med diskmedel och tidningspapper men är less. Jag använder sköljmedel för kläder, ar haft en burk i kanske år .

Blanda vatten med en skvätt sköljmedel och beläggningarna försvinner på nolltid utan någon . Med en gång skall sägas att såpa inte är det ultimata fönsterputsmedlet. Diskmedel är lättare att använda MEN det är alls inte omöjligt att putsa. För att underlätta putsningen bör du undvika att putsa dina fönster under en. Det är en konst att tvätta fönster utan att det blir fläckar eller ränder.


Här lär vi dig de bästa knepen kring fönsterputsning. Börjar det bli dags för fönsterputsning? Tvätta fönster är ett rent nöje – när du ser ut genom glasklara rutor igen. Här ger vi dig alla tips du .

Min mamma tar alltid i lite sköljmedel i sitt vatten för det är . Jag städar extra inför julen – putsar fönster innan jag byter gardiner, och. Torka allt elektroniskt – tv-, datorskärm, tv-spel - med lite sköljmedel , . Teknik för att rengöra fönster : Torka mycket smutsiga fönster med en fuktig trasa. Lätt att ta av skurpälsen och tvätta i tvättmaskin(ej sköljmedel ). Det gamla knepet att rengöra fönster med tidningspapper är inget som proffs använder. Och tänk på att den inte ska vara tvättad med sköljmedel.


Här följer några goda råd då du putsar dina fönster. När du har slutat använda sköljmedel kommer det inte ta lång tid innan du börjar tycka att. För att bevara handdukens absorptionsförmåga rekommenderar vi att du undviker sköljmedel.


Skippa sköljmedlet , tvätten blir ren utan och exempelvis träningskläder mår bättre av. Blanda sköljmedel och vatten och torka av ytorna. Mycket smutsiga fönster : Ljummet vatten, diskmedel . Sköljmedlet gör ytorna antistatiska,. Man kan tvätta dem i maskin men undvik sköljmedel.


Allt man behöver för att putsa fönster med bra resultat är en hink med varmt vatten, lite diskmedel och . Var noga med att inte använda sköljmedel , tvätta ur sköljmedelsfacket så inga. Morgontrötta resenärer sover mot fönstren , somliga med otvättat hår.

Köp inte sköljmedel , gör det själv naturligt och billigt - Steg för Hälsa. Hitta denna pin och fler på kreativt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg