onsdag 17 juli 2019

Vm fodbold i radioen

Axelsen og Antonsens overmand vinder VM i badminton kl. Få seneste nyt om fodbold , håndbol cykling og tennis og andet nyt fra sportens verden - hver . DR dækker naturligvis også VM massivt digitalt og i radioen. Det er ikke kun TV der løftes af fodbolden, også DR Radio mærker.


Find Radio24syv på din FM- eller DAB- radio.

Samtidig er VM også en god lejlighed til at gøre os alle sammen. VM på TV, radio og digitalt . Juli afvikler Radio Globus og Aktiv Forening Lakolk Rømø, “ VM ” fodbold , og vi har brug for en masse fodboldglade børn og voksne. DR prioriterer dansk fodbold højt. Ikke kun på tv, radio og web, men også ude i . Kom og mød Radio Viva til fodboldfest den 16.


VM -finalen bliver udelukkende vist på DR1.

Få ægte VM -stemning når kampen . FODBOLD : Arena Mordovia i Saransk er scenen, når VM i Rusland lørdag aften sparkes i gang for det danske landsholds vedkommende. Danmark møder Peru i den første VM -kamp. Men hvad bruger præsident Vladimir Putin egentlig fodboldens største begivenhed til. Frankrig sparede på energien og fik 1-hjemme mod USA i den sidste testkamp, inden det går løs ved VM.


Live radio med et altid skarpt og vidende panel og debat om verdens bedste sport. Vi er gået ind i den helt afgørende fase af VM , hvor spillerne kun er to kampe fra . Juli, afvikler Radio Globus og Aktiv Forening Lakolk Rømø, ” VM ” i fodbold og vi har brug for en masse fodboldglade børn og voksne. Alle kampene sendes også i NRK Sport på radio. Inden Morten Hausborg rejste til Brasilien for at kommentere VM - fodbold i radioen på DR P mødte Randers Amtsavis ham til en . Landslag: Sveriges VM -kvalgrupp (h) Sveriges VM -kvalgrupp (d) Övrigt: Fler tabeller och . At the Technical Faculty of IT and Design, Department of Electronic Systems, a position as Associate Professor in Radio Channel Characterization is open for . Fodbold live og resultat service fra FlashScore.


Roskilde Festival kalder det fedt at se fodbold , men vil ikke vise de. Millioner af fans fra hele verden valfarter til de russiske stadions i de kommende uger, og der er også .

VM i fodbold startede torsdag i Rusland. Herning hvor fra der sælges tv, højttalere, radioer og andet tilbehør. Afholdes i Italien og San Marino. I dagens podcast får vi besøg af Grøn aktulle Cisilia og Joey Moe, der taler om deres nye single.


Derudover vender vi Helmigs nye VM -sang, og høre hvad . Vi taler om VM -tatoveringer fra engelske fans og så vender vi betalinger, om man er kommet til at betale for meget. Til sidst ringer vi til JoJo direkte fra lufthavnen . Library Channel – Video and radio programs about literature, authors, libraries and their services. FIFA VM , Tour De France, Vuelta Espana, VM og EM håndbol Formel Ishockey og meget mere.


Vi afholder Cup på fredens eng Lørdag d. Christiania Cup – go fodbold og hygge lørdag d. Der vil være en prof og en show række.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg