onsdag 26 september 2018

Gradskiva app

Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om U gradskiva. Denna app mäter vinkeln och lutningen på ett objekt. Den inkluderar två grundläggande gradskivor.


Lägg ett objekt på skärmen och tryck . Du kan beräkna nivå, lutning , lutning, lutning och vinkel.

Du är där när du behöver en gradskiva? Här är avsaknaden av en gradskiva, prova att använda en gradskiva app. Du kan mäta vinkeln för objektet återspeglas i . Vi har en gradskiva för att mäta vinklar, där man praktiskt nog kan slå på kameran för att släppa in en bild av det man ska mäta i bakgrunden.


Toolkit – verktyg i samma app. Jag har testat denna app länge och mina barn på och år har testat denna app vid. Djungelgeometri - Geometri, linjal, gradskiva för barn.

Här följer två exempel på hur en gradskiva kan se ut: För att kunna mäta en vinkel med hjälp av en gradskiva läggs gradskivans horisontella kant (mitt för 0°). IVT har lanserat en app för att styra värmepumpen från mobilen. Mäta vinklar hade det räckt med en app för.


Korrekt - Men det går inte att ställa enligt en gradskiva. En genomskinlig gradskiva finns att tillgå och den är lätt att flytta på och vrida på. Klicka för att enkelt komma direkt till rätt app för nerladdning! Genvägen till ditt hemmafix stavas app.


Appen som har lo vattenpass, linjal och gradskiva hjälper dig att få ett rakt och snyggt bygge. En app med vattenpass, lo linjal och gradskiva i ett. I paketet medföljer en gradskiva som kan användas vid banbyggande.


En enkel och bra app där du har en tumstock i telefonen. Det finns vattenpass, lo linjal och gradskiva. Vinkelmätare - smarta instrument för att mäta vinklar.


Slå på kameraläge och mäta vinkeln av byggnader, berg eller något annat föremål omkring dig. Handy Carpenter innehåller en verktygslåda med fem olika verktyg: sänklo gradskiva , stållinjal och två olika typer av vattenpass.

Här får eleverna öva sig på olika geometribegrepp, och lära sig använda linjal och gradskiva. Obs, endast måttband och batterimätare är gratis. See more ideas about App store, Math and Mathematics.


Take advantage of our cloud-based apps on our new website Live Apps ! Välkommen till webbplatsen Kokthansogreta. En journalistisk webbplats, . För detta används parabolens inbyggda gradskiva. När den rätta elevationsvinkeln är funnen (enligt gradskivan) kan skruven för höjdinställning spännas . Arbetsmiljöverket har en app som mäter ljudnivån.


Med några enkla tryck kan du mäta hur många decibel det är på just din arbetsplats. Avståndsmätning: Avståndet från traktorn till . En allt-i-ett- app med alla de viktigaste verktygen du behöver! Härskare, kompass, gradskiva , nivå ○ Ficklampa, QR. Anslutningskablage och slangar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg