fredag 16 november 2018

Kärcher högtryckstvätt tillbehör

Med Kärchers originaltillbehör kan du optimera effekten och utvidga dina. På BAUHAUS hittar du tillbehör till din högtryckstvätt. Stort utbud av tillbehör till Kärchers högtryckstvättar. Allt ifrån rengöringsmedel till tvättborstar och rörrengöringsslangar.


Läs mer om att städa och rengöra din uteplats med högtrycktstvätt. Gör din utrustning komplett och extra användbar med hjälp av de tillbehör som finns att köpa till.

Observera att produkten är i ett externt lager. Här nedan har vi samlat allt tillbehör du kan tänka dig till högtryckstvätt. Välkommen till en av våra lågprisbyggmarknader!


Adapter för slang till högtryckstvätt Karcher 4. Alla tillbehör högtryckstvätt (produkter). Produkttyp: Altantvättmedel. Olja för högtryckstvättar Olja passar alla Kärchers högtryckstvätta.


Kärcher är ett varumärke som många känner igen,.

Manslutning, gör så du kan använda Kärchers tillbehör till Kränzles tvättar. T2K 04: EcoSilent ALU K 4. Passar till alla högtryckstvättar. Tillbehör högtryckstvätt , Stänkskydd . Teleskopiskt handtag som kan regleras För effektiv rengörning av ytor som till exempel . Nilfisk ALKA adapter för att kunna koppla Kärchers konsumentprodukter till. Högtryckstvätt med tre munstycken och två terasstvättare. T-Racer T 4ytrengörare möjliggör stänkfri, effektiv rengöring av stora utomhusytor upp till snabbare än vid rengöring med spolrör.


Genom att använda dig av olika tillbehör , som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare,. Munstycken högtryckstvätt , Munstycken till högtryckstvättar i alla utföranden. Stor sortering av kärcher tillbehör.


Rätt tillbehör möjliggör, underlättar och gör din högtryckstvätt till en kraftfull lösning för många arbetsuppgifter. SC Premium förlängningsslang Med SC förlängningsslang kan du enkelt rengöra även svåråtkomliga ställen som hörn och nischer. Den inkluderar ett brett sortiment av tillbehör för grundlig bilvård och . Dessa är emellertid bara en del av ett omfattande rengöringskoncept som även . Med rätt tillbehör kan högtryckstvättens bli effektivare och användas till. Samt Försäljning av tillbehör o reservdelar till dessa.


Test Kärchers högtryckstvätt från förra året är något av det häftigaste du.

Smarta tillbehör Det medföljer en Vario power spraylans med reglage för . Det finns tillbehör som roterande munstycke, golvmunstycke, sprutmunstycke och. Allt jag får fram här är hur man ansluter Kärchers tillbehör till en Nilfisk högtryckstvätt. Det står ingenstans att det går att vända på adaptern när .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg