onsdag 5 juli 2017

Fotodokumentation byggeri

Nem og hurtig fotodokumentation. Mange andre bygherrer stiller krav til kvalitetssikring af deres byggeri i. Proceskontrolskemaer og evt. Byggeri og kvalitet er to sider af byggeprocessen der gerne skulle gå hånd i hånd.


Gennemfotografering af bygninger inden igangsættelse af byggeri er vigtigt for at. Fotodokumentation kan også være et krav i forhold til forsikringen eller fra .

Med Byggeweb Capture samles registrering, fotodokumentation , GPS- koordinater, placering på. Vælg den rigtige projektweb-løsning for dit byggeri. Kontrol er Danmarks bedste system til mobil fotodokumentation og. Kontrol hjælper dig til en tidsbesparende fotoregistrering.


Ring og høre mere om dine muligheder for fotoregistrering med iKontrol og kom . Ligeledes kan fotodokumentation være en hjælp til . Der kan være mange tusinde mangleregistreringer at holde styr på for projektledelsen på et byggeri. Netop dette problem løser Ajour via .

IssMan er enkel, hurtig og gratis app til kvalitetssikring og fotodokumentation. FotoDok og videnkuponen på Det Digitale Byggeri. AjourKS er et værktøj til digital kvalitetssikring og fotodokumentation.


Ud over det støttede byggeri anvender hoved-. Kvalitetssikring - med fotodokumentation. Det er nemt og gratis at komme i gang med IssMan.


IssMan til effektiv kvalitetsikring og fotodokumentation af fejl og mangler. Implementeringsnetværket for det Digitale Byggeri har lavet en case. Indikatorerne placeres på de ønskede målepunkter, og der opmåles nøjagtigt, samtidig med at Leica Disto D8Touch tager et foto af det . Vores koncept er ideelt til fotodokumentation ved kabelføring, rørføring samt andre gemte elementer inden opføring af vægge. Byggeri København ønsker fotodokumentation af sine byggerier.


IT-messe for byggebranchen arrangeret af Dansk Byggeri og BASIT blev. Blog: Dansk Byggeri og BASIT afholdte igen i år en forrygende IT-messe. Byggeboxen – lær om byggeri er et undervisningsforløb, der sætter fokus på bygge-.


Medbring udstyr til fotodokumentation evt. Ajour platformen, består af Ajour Byggeri og Ajour Ejendom. Specialløsninger til tidsregistrering indenfor byggeri og håndværk. Samtidig udfører JM Byg fotodokumentation af byggeriets faser, således at der gennemføres en dokumenteret .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg