fredag 28 juli 2017

Lejlighed østerbro leje

Man finder således store og meget herskablige lejligheder til leje og salg på indre Østerbro , hvorimod ydre Østerbro byder på mere almindelige lejeboliger. På Østerbro kan boligsøgende finde alt fra lejlighed til leje , rækkehuse til leje , huse til leje og endda sommerhuse til leje. Om man søger en delebolig med . Se 6boliger til leje til østerbro fra Kr.


Se 4boliger til leje til østerbro københavn fra Kr.

Smukt og smagfuldt – med anderledes lejligheder fra til 1m², 2-værelser mange med . Hele Danmarks lejebolig portal. Søger du en lejebolig på Østerbro ? Så er Nordic Housing det rette sted. Vi tilbyder boligudlejning på Sjælland.


Få hjælp til at finde ny lejelejlighed! Dejlig lejlighed til leje på Frederiksberg. Klik her for at se alle vores lejeboliger på Østerbro , Sydhavn, ved Amager Strandpark samt i Ørestaden.

På Stockholmsgade med absolut bedste placering på indre Østerbro. København Ø Moderniseret, indre Østerbro , vær. Skandinavisk stil i Willemoes kvarteret. Lækkert nyere køkken med stålfronter . Udlejes på private lejevilkår.


Du kan enten leje en almindelig cykel, eller du kan benytte dig af de praktiske moderne bycykler. Lejlighed vær på 1kvm med udsigt til søerne. Skøn lys lejlighed med stor altan og fælles tagterrasser på Østerbro. Værelses lys, lejlighed på 57m med en fordelingsgang til stue, soveværelse, badeværelse og køkken. Muligheder for ekstra opredning på sofa.


Lejeboliger Østerbro - se alle ledige lejligheder , huse og værelser omkring Østerbro her. Søg lejlighed , hus eller værelse til leje på Danmarks største portal for . Lys og lækker lejlighed på Østerbro. Der er mulighed for leje af p-plads i kælderen.


Mangler du en bolig til leje ? Jeudan hjælper dig med at finde.

Hos os er din lejlighed høj kvalitet og med en attraktiv beliggenhed. Hvis du ikke kan finde lige. Tjek hvornår din lejlighed er fra på ois. Lækre lejligheder ved Sankt Jakobs Plads på indre Østerbro.


Alle lejligheder har privat tagterrasse og altan, og er nyindrettede. Men på grund af skrap huslejeregulering forsvinder de billige lejligheder i hastigt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg