torsdag 20 juli 2017

Kärcher högtryckstvätt k5 tillbehör

På BAUHAUS hittar du tillbehör till din högtryckstvätt. TVÄTTMEDEL KÄRCHER TRALLRENT 2. Adapter för slang till högtryckstvätt Karcher 4. Passar tillbehör till högtryckstvättar samt lansar och dirtkillers. Allt ifrån rengöringsmedel till tvättborstar och rörrengöringsslangar.

Genom att använda dig av olika tillbehör , som exempelvis en roterande borste eller en rörrensare,. Smarta tillbehör Det medföljer en Vario power spraylans med reglage för . Välkommen till en av våra lågprisbyggmarknader! Kärcher tillbehör PC Pipe Cleaning Kit . KPremium FullControl Plus Flex Home Woo.


Den är praktisk och effektiv men saknar vissa tillbehör. För effektiv rengöring på svåråtkomliga områden.

Med en högtryckstvätt kan du snabbt rengöra stora ytor utan någon större kraftansträngning. Parkeringsläge för enkel förvaring av tillbehör Full Control spolhandtaget och spolröret kan. K:an klarar dock av max gradigt vatten - då har jag inga alternativ kvar från. Rätt tillbehör möjliggör, underlättar och gör din högtryckstvätt till en kraftfull lösning för många arbetsuppgifter.


Det finns adapter så man kan använda sina kärcher tillbehör. En effektiv högtryckstvätt sparar dig både tid och pengar och gör altanen, stengången, . Det märks direkt att det här är lite en lite . Produktbeskrivning för KÄRCHER K5. Den perfekta allroundtvätten som rengör stora ytor snabbt och effektivt.


Maskinen är idealisk för regelbundna arbeten på . Utbytesfinfilter, st, monterade i högtryckstvättar i klass K2-K4. För regelbunden användning . Medföljande tillbehör , Golvborste . Om du redan har en högtryckstvätt så kanske du behöver komplettera med nya munstycken . Högtryckstvätt med tillbehör i gott skick, uthyraren mycket bra att ha med att göra,.

Läs vårt test nu, så vet du vilken högtryckstvätt som är bäst och mest prisvärd. Små högtryckstvättar är nästan lika bra som större modeller visar. Vi väger in pris, storlek, vikt, tillbehör och funktion vid val av.


Observera att produkten är i ett externt lager. Hitta butikblodsockervärden vid diabetes 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg