tisdag 11 juli 2017

Vm håndbold 2017

VM i håndbold for mænd arrangeret af IHF. Slutrunden blev afviklet i peioden 11. Det er tredje gang Frankrig er værtsland til VM i herrehåndbold. De danske kvinder spiller VM i Tyskland fra 1. Her får du overblikket over sendetidspunkter på TV TV SPORT og TV .

Hvert VM -hold skal senest onsdag udtage en bruttotrup på spillere til slutrunden i. Allerede i næste uge bliver truppen skåret ned til cirka spillere, meddeler Dansk Håndbold Forbund. MINUT FOR MINUT Holland snupper VM -bronze 17. Norge kunne have vundet VM for tredje gang på seks år, men Frankrig ville.


Vi sørger for opdatere resultaterne dagligt. Frankrig, hvor værtsnationen er forsvarende verdensmester og Nikola Karabatic (billedet) kan vinde sit tredje . Læs Roman Empires uddybende VM i .

Danmark er klar til VM -slutrunden med en samlet sejr over Østrig på mål, inden der er ferie til spillerne. Vi ser på de bedste bookmakere, favoritter og top odds på Håndbold VM for kvinder. Officielle hjemmeside for Dansk Håndbold Forbund. Flemming Dam Larsens tropper afsted mod U18- VM i Polen.


Læs mere om nyheder der omhandler Håndbold. Kæmpe triumf: Danmark vinder håndbold - VM efter nedsabling . VM i hunbold spilles i år i Tyskland i perioden 01. Bietigheim- Bissingen, Magdeburg, Oldenburg, Leipzig og Trier. Er det Brasiliens håndbold -kvinder, som efter for tidlig VM -exit svinger hofterne i. Se også: Det ligner en plads i VM -semifinalen! I søndagens finale ved VM i Tyskland besejrede Frankrig overraskende de norske.


VM -åbningskampen mod Montenegro blev en nedslående oplevelse for Sandra Toft og . Vær den første til at bedømme dette produkt. De første billetter til håndbold Herre- VM. VM - feberen er over os, og selvom kvinderne stadig kæmper om guldmedaljen, er det tid til . Hele fem Odense Håndbold -spillere slap gennem nåleøjet.

Stine Jørgensen, - Det er med glæde, jeg kan udtage de spillere, som, jeg tror, kan give os det bedste resultat ved VM i Tyskland. Fortæl, hvad du synes godt om ved Lidl, samt hvem. Frankrig er lidt svækket efter de har mistet Luka Karabatic som er udgået med en skade i anklen. Det er altså ikke nødvendigvis samtlige kampe ved VM , eller samtlige af de . Danmarks kvindelandshold i håndbold vinke farvel til VM i Tysklan før det. Lokal dommer giver dansk islæt i VM -finalen.


Det er svært at regne med noget til sådan et håndbold VM. Fem Odensespillere er udtaget til VM i december. Til denne Odense-træning er tre af dem i aktion sammen. Kan Danmark vinde VM -guld i Frankrig? Håndsyet håndbold fra Molten i str.


Kraftig kvalitet med slidstærk overflade og med fremragende greb – fungerer rigtig godt med og.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg