onsdag 19 juli 2017

Angiv sidelængder og vinkelmål for en ligebenet trekant med et areal på 32 000 m2

Jeg har fået en opgave for, hvor følgende spørgsmål indgår : Angiv sidelængde og vinkelmål for en ligebenet trekant med. Sidelængder Vinkler i trekant ? Forutrekant 32000mhttps://www. Det skal være en ligebenet trekant , og dens areal skal være 32000m2. Altså har vi at X^= 320Vi ganger over, og har nu X^= 640Vi tager kvadratroden på. Angiv sidelængder og vinkelmål for en ligebenet trekant med areal på 0m 1 4= 0m2.


Tegn en skitse af et rektangel, hvis areal er 32. Hvordan finder man sidelængder og vinkler i en ligebenet trekant når arealet er 320m? Beregn arealet af Lines gruppes trekant. Regnet hvad siderne skal være.


En trekant siges at være ligebenet , hvis to sider er lige lange, og to vinkler er lige store. Få hjælp til trekant beregning. Danmarks førende matematiktræner. Se merkante resultater med det samme.


En af ti videoer i alt, der omhandler vinkelmål og andre ting tilhørende emnet, som især. Tegn i GeoGebra et rektangel, hvis areal er 320m2. Tegn i et dynamisk geometriprogram et rektangel, hvis areal er 0m2.


Vi lærer i dette afsnit om de særlige egenskaber ved ligebenede og ligesidede trekanter. Hvis alle tre sider i en trekant er lige lange, kalder vi den ligesidet. Trekant - , den frie encyklopædi https://da. Arealet af en trekant er givet ved en halv højde gange grundlinje, hvor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg