onsdag 12 juli 2017

Ångtvätt för bilen

Det fantastiska med en ångtvätt är att det inte behövs några tillsatser eller kemikalier för att smutsen ska försvinna. Den fantastiska egenskapen ånga har är att inga kemikalier är nödvändiga, vilket är både skonsamt för bilen och miljön. Vi har testat det nya sättet att tvätta bilen – med ånga.


Du tvättar ju inte dina kläder i kallvatten, varför skulle du göra det med din bil , säger . NetOnNet har ett brett sortiment av ångtvättar.

Välj det varumärke och den modell av ångtvätt som passar dig och ditt behov bäst. En smutsig bil som ska tvätta med ångtvätt på KFT Karlshamn. Mobil ångtvätt till Bil , båt, butik, restauranger mm. Det som utmärker sig är att Ångan kommer åt alla hörn.


Med Kärchers ångtvättar säkerställs ett rent resultat i hela bostaden, och familjen. Genom att använda ånga tänker du också grönt! Miljövänlig biltvätt med ångtvätt i Uppsala.


Vi tvättar din bil med mindre än liter vatten.

Pröva oss idag - Snabbt och bekvämt med ett garanterat gott resultat. Glenn Sandström tvättar bilen med ånga – och sparar vatten. Här hemma är ångtvätt ganska ovanligt, men ute i Europa används det betydligt . EcoSteamMobil är en mobil biltvätt med ångtvätt ! Den som fultvättar bilen på gatan har på senare år fått vänja sig vid att. Nordens ledande företag inom mattvätt, betongslipning samt övrig golvslipning och golvvård. Metoden för ångtvätt av bilar hittar du här, vi lär dig att komma igång helt gratis!


Textila ytor är ofta hårt smutsade och svårt fläckade samtidigt som stilleståndstiden för flyg och andra kollektiva färdmedel är minimal. Då passar en ångtvätt från . Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Vi tog hjälp av Petter Ewers från firman Motorecond och fick ta del av hans bästa tips. Vi ska väl kanske inte påstå att en ångtvätt gör städningen till något roligt, men det blir i alla fall väsentligt enklare. Vid en Invändig Rekond steriliseras panelerna och AC:n med 80° torrånga. Ett effektivt sätt att få bort partiklar och . Ja, som topic lyder - pallar lack, plastdetaljer osv att man sprutar bar 1grader varm ånga på grejjorna?


Vill kunna tvätta hemma på . LINKÖPING Linköping Tvätta en bil med bara tre liter vatten, helt utan.

Jimmy Lundegård demonstrerar att även . Skippa de starka kemikalierna och satsa på en ångtvätt istället. Den varma ångan från ångtvätten gör så att smuts släpper från kakel, glas och liknande ma. Spara tusentals kronor genom att själv rekonditionera din bil , soffa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg