torsdag 6 juli 2017

Högtryckstvätt kampanj

Högtryckstvätten med utmärkt rengöringseffekt och maximal komfort. Efterförljaren till vår storsäljande testvinnare RE 1PLUS. Alltid fri frakt och snabb leverans. Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

Den perfekta allroundtvätten! Rengör stora ytor snabbt och effektivt, utan stänk. Maskinen är idealisk för regelbundna arbeten på stora ytor och hårt sitt.


Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - vi erbjuder högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! Smidig högtryckstvätt för rengöring av bilen, båten, trädgårdsmöblerna m. Använd Kärcher-tillbehör till din högtryckstvätt från Bosch. Att tvätta altaner och uteplatser är det allra vanligaste syftet med en högtryckstvätt.


Hur stor yta är det som ska rengöras? Letar du efter en effektiv högtryckstvätt ?

Det är få som tycker det är kul att städa men de flesta av oss gillar att styra stora kraftiga maskiner. Den dagliga rengöringen av maskiner, fordon och byggnader blir avsevärt mycket enklare och roligare med en högtryckstvätt. RA 1- altantvätt, till RE - RE 1PLUS.


Toppmoderna och komfortutrustade gör de jobbet betydligt . Kompakt 1bars högtryckstvätt med slangvinda. En verkligt högpresterande maskin med robust och ändamålsenlig design ger utmärkta resultat vid krävande. Stort sortiment av högtryckstvättar till låga priser hittar du hos bygghemma. Sveriges största bygghandel på nätet! Effektiv högtryckstvätt från välkända Nilfisk på hela 1bar och med platt tvättsborste.


Kärcher är ett globalt familjeföretag från Winnenden och världsledande inom rengöringsteknik. Köp online eller ring oss för personlig service! Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. En professionell högtryckstvätt avlägsnar effektivt allt hårt sittande smuts.


H X-TRA är en effektiv högtryckstvätt för frekvent användning. Med upprättstående design och integrerad körvagn med Alu . STIHL RE 1PLUS högtryckstvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg