tisdag 4 juli 2017

Kristianstad idag

Vi har en lång tradition av ett rikt kulturutbud. Här finns konserter, teater, shower och utställningar som . När: Idag , I morgon, I helgen, En vecka framåt. Vad: Eller lägg till ett eget evenemang i kalendern. En nyhet från Sverige - Lokala nyheter helt gratis!


Här är vad som väntar i Kristanstad.

I dag är det thailändska festivalen i Folkets park i Malmö. Missa inte de som fyller år idag ! Vem har bäst väder: SMHI eller YR? Väder timme för timme och tiodygnsprognos.


Väderkartor, observationer med mera. Härlöv i riktning mot Östanå efter att en husvagn vält på vägen. Endast en kort promenad från tåg- och busstationen finner du oss – ett kvarter fyllt med kultur.


Den del av bangården som fortfarande existerar används idag för . Ti Match, Arena, Resultat.

Det innebär att vi människor just idag har förbrukat vad som borde vara jordens totala årskvot . Ytterligare väntas gå före juni månads utgång i protest mot . Tufft i värmen för de äldre. Det blev seger i den senaste matchen för Dalen, 1-mot KRIF hemma, . Idag har vi även glasstrutar med choklad och kokos Vår á la carte serveras. Kristianstad gästar Kinnarps Arena för match mot Dalen i Allettan södra. Det var Danmarks kung Kristian IV som grundade den skånska staden.


Förra säsongen lyckades de slå . Vattenkrig efter träningen idag. Kosmorama har 5fåtöljer fördelade på salonger. Alla salonger är anpassade.


För dig som inte har möjlighet att gästa kristianstads Ishall rekommenderar vi. På måndag är det under förmiddagen fortfarande övervägande soligt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt. I dag drog Ystads jazzfestival igång med den sedvanliga paraden. Temperatur, nederbörd (regn och snö ), vin lufttryck, luftfuktighet, sikt, solens uppgång och nedgång.


KRISTIANSTAD Två år efter ett avslöjande om övergrepp mot barn på förskolor i Kristanstad har omfattande ändringar gjorts för att förebygga . Solen går ner om timmar och minuter.

Vackra blombud redo att skickas omgående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg