tisdag 4 juli 2017

Fuktspärr betongvägg i källare

Det är betong i ytterväggen och i ena innerväggen, på betongen är det . Fuktspärr i Badrum I källare - en gång för alla! I en källare har man dock oftast material som tål fukt, en. Källare och grundkonstruktioner är utsatta riskkonstruktioner vad gäller fukt. Om det saknas en fuktspärr under bottenplattan eller källargolvet går det inte att .

Vi har fuktskyddet för din källare. En källarvägg utsätts för fuktangrepp av byggfukt, regn och smältvatten. Angrepp som kan ge upphov till fuktskador som i sin tur . Forum för alla i bostadsrätt.


I källare av denna typ våtspärrar man endast duschen, eftersom det kommer. Källaren är undantaget våtrumsreglerna under vissa. Isolering, betong och klinkers bygger mycket i höjd.

Vill du ha trägolv måste golvet förses med tätskikt, exempelvis en luftspaltsbildande fuktspärr. När du gör förändringar i din källare är det viktigt att du använder rätt material och metoder. Att renovera källare har blivit ett populärt sätt att få extra boyta. Med en källarrenovering kan du få en ny, varm och behaglig plats att vistas i. Håller på med våran tvättstuga i källaren , har just fått bilat upp det oisolerade betonggolvet och bytt gamla gjutjärnsbrunnar mot godkända . På golvet ligger ett betonggolv utan ytbeläggning.


Nu vill man använda källaren som förråd och vill därför göra nåt åt det kalla, fuktiga golvet. Golv och väggar i källaren utsätts för fukt från flera håll. Fukt kan tränga genom källarväggarna utifrån, särskilt i äldre byggnader där det utvändiga fuktskyddet . Källare under en byggnad användes förr huvudsakligen till förråd och pannrum. Syllar avskiljs från källargolvet med en fuktspärr. Förutsättningen är bara att både golv och källare anpassas efter detta.


Den heltäckande ersattes därför med klinker och ventilationen förbättrades. Skruva i betong är dock ingen höjdare så jag undrar om jag kan sätta. Kontakta oss om du har fuktproblem i källarväggar eller problem med dränering vid husgrund.

Isodrän tillverkar och marknadsför ISODRÄN-skivan. Vill du inte längre låta källaren vara ett slott för spindlar och gråsuggor? Ta kontroll över nedre plan och skapa en miljö för människor att trivas i. Det är inga konstigheter att bygga badrum i källaren , men man bör låta en fackman bedöma golv- och väggmaterialen först, säger Pia Dahl.


Här hittar du bra tips om du får problem med fukt i källaren med mögel,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg