måndag 31 juli 2017

Kärcher munstycke

Multi-Power- munstycke med olika typer av strålar: Stråle för. Handla online eller i butik. Variopower Short 3Variopower- munstycke , vridbart 360°. Idealisk för att nå svåråtkomliga ytor.


Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar.

Fönstertvätt munstycke Kärcher. Tillbehör till damm- och grovsugare - utsugning. MUNSTYCKE KÄRCHER MUNSTYCKE NT 30. Praktiskt munstycke för rengöring av bilen.


Det är bara att fästa munstycket till din befintliga dammsugare. Rotojet med kraftfullt roterande munstycke , perfekt för att ta bort hårt sittande smuts. Plus och WV2PLUS fönsterskrapa.


Roterande munstycke tar enkelt bort smuts och.

Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser. Rotorjetmunstycket med roterande punktstråle ger tio gånger bättre rengöringskraft. Keramiskt munstycke och keramiska lager för lång livslängd.


Varje munstycke har sin speciella fördel, exempelvis är det terrasstvätten du ska använda när du ska göra rent altandäcket och Rotojetmunstycket du ska . Du kan köpa munstycke kärcher rotojet hos Granngården AB. Munstycke Rörrens 3Strål. Grovdammsugaren äridealisk vid rengöring i bilen och i groventrén. Skulle behöva tillverka en 90gr adapter för att komma åt å göra rent en dieseltank. Det finns tillbehör som roterande munstycke , golvmunstycke, sprutmunstycke och inbyggd sladdvinda.


Bäst i test blir skrapan från Kärcher. Smart tillbehör till Kärchers konsumenttvättar med snabbfäste som låter dig tvätta bilens underrede. Oavsett om du har en bil med ett sänkt chassi, en SUV eller . Högtrycktstvätten driver borsten som skonsamt skrubbar även känsliga ytor rena.


Vi på Fredells har ett brett utbud av städutrustning från välkända varumärken som Kä. På samma vis fungerar det om du roterar ett munstycke på högtryckstvätten för att . Till Foam Lance, finns till de flesta högtryckstvättar.

Med olika tillbehör som borste, terrasstvätt, spolrör och roterande munstycke kan. Adapter som säljs separat utan munstycke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg