måndag 17 juli 2017

Kirkens korshær genbrug

Kirkens Korshær laver socialt arbejde blandt de mest udsatte mennesker i Danmark. Vil du donere eller købe genbrug ? Ligger på Frederikssundsvej 20B. Her sælger vi tøj, tasker, sko, alverdens isenkram og bøger.


Indimellem kan man også finde et godt. Genbrugs butik med tøj til store og små, til små priser, vi har også møbler, elektronik og meget andet. Den første genbrugsbutik åbnede i Aarhus den 21.


Genbrugsbutikken ligger i Brønderslev og har et bredt udvalg af tøj, service, legetøj, bøger m. Brugte salgsbare effekter modtages. Vi modtager gode brugte og salgbare effekter i vores åbningstid – og vi henter gerne . Kirkens Korhsær er en social hjælpeorganisation der hjælper sumfundets mest udsatte. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Vi sælger tøj til damer, herrer.


Butikkens børneafdeling kan byde på tøj til alle aldre og både drenge og piger, samt legetøj. Vi har også duge og gamle broderier. Formål: At drive Varmestuen i Ørkildsgade. HVALPSUND: Hvalpsund genbrug har til sommer eksisteret i fem år. Sehen Sie sich das Profil von Kjeld Lundorf auf LinkedIn an, dem weltweit größten beruflichen Netzwerk.


Jobs sind im Profil von Kjeld Lundorf aufgelistet. Resten hænger du tilbage i skabet. Korshær har den slags, så hun må finde sagerne et andet sted med genbrug. Husk, jeg har byttet min superfede.


Varmestuen i Stengade på Nørrebro i København er blevet fuldstændigt renoveret, så der nu er skabt bedre faciliteter for de hjemløse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg