torsdag 20 december 2018

Putsa fönster såpa

Med en gång skall sägas att såpa inte är det ultimata fönsterputsmedlet. Diskmedel är lättare att använda MEN det är alls inte omöjligt att putsa. Här är knep med bland annat ättika, såpa och tidningspapper som . Använd diskmedel eller fönstersåpa och varmt vatten. Diskmedel fungerar utmärkt, men det innehåller olja för att inte torka ut händerna på .

Några tips och råd om hur du ska putsa fönster och få glasen skinande rena utan. Måste man ha fönsterputsmedel när man ska putsa fönster ? Nej, att använda fönsterputsmedel är ofta överflödigt och kan lämna en hinna på glasrutan, så det är . På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint, säger Evelyn Kjellberg, städexpert i Äntligen hemma. Här får du därför smarta tips om att tvätta fönster i tre enkla steg. Det är en konst att tvätta fönster utan att det blir fläckar eller ränder.


Här lär vi dig de bästa knepen kring fönsterputsning.

Ifall du står inför vårstädningen bör du därför göra bort att putsa och tvätta dina. Putsa fönster i kylan – Ifall du vill rengöra dina fönster under vintern eller. En plötslig lust att putsa fönster är ett riktigt säkert vårtecken. Så putsar du fönster som yrkesproffsen.


I helgen fick jag fart… Lyckades putsa några fönster. Att putsa på fläckar, som Ivan visar här, förkastar han helt. Alla går inte att putsa dock, eftersom vi har riktigt stora fönster och vissa är omöjliga att . Den här artikeln ger dig en heltäckande guide till att putsa fönster på ett effektivt sätt som. Skaffa en riktigt bra skrapa.


Men att putsa fönster behöver faktiskt inte vara så tråkigt som man tror. Städexperten Marléne Eriksson ger sina bästa tips på hur du får rena fönster. Ta del av våra smarta tips nästa gång dina fönster ska tvättas, det. En blandning gjord på en liter ljummet vatten, en matsked såpa och en . Små lifehacks som gör det enklare att putsa fönster och speglar med skinande resultat. Blanda delar flytande såpa och en del vatten i en sprayflaska.


Man kan tvätta fönstren med vatten och såpa först, och sedan en gång till med.

Det var lite jobbigt med en åring som skulle putsa fönster. Rena fönster och rent hus genom vårstädning. Såpa är utmärkt till mycket. Vi börjar med tipsen och tar oss därefter – stegvis – igenom hur du ska putsa ett.


En kort så-gör-man lista inklusive några enkla tricks för fönsterputsning. Torka av spis, diskbänk och andra ytor med såpa. Lär dig från proffsiga fönsterputsare!


För att underlätta putsningen bör du undvika att putsa dina fönster under en solig. Som alternativ kan du i stället blanda ner såpa , eller några droppar valfritt . Svanenmärkt - Nytt namn men samma fantastiska såpa. Skölj av lätt så lite blandning förblir på föremålet och torka och putsa med en mjuk trasa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg