onsdag 12 december 2018

Gls pakkelabel

Afsendere, der sender få pakker, kan sende sine pakker i en GLS PakkeShop. Her får de en pakkelabel , som de kan udfylde i butikken. GLS forsendelse – nemt og sikkert. Attraktive løsninger til afsendere med mange pakker, virksomheder med lille pakkevolumen samt privatpersoner.


Print din pakkelabel og sæt den på din pakke.

Aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop . Vælg selv formatet på din pakkelabel , når du sender til indland med Post Danmark og GLS. Det danske marked for billig fragt er i den grad eksploderet i løbet af de seneste par år. Hvis man ser på hvilket udbud der var . GLS priser - Send pakke med GLS - GLS Pakker - GLS Fragtpriser - GLS Pakkeshop priser - Tyskland - Sverige - England - Norge. I samarbejde med PostNor GLS og DAO3tilbyder GulogGratis. Når dit køb er gennemført kan du med det samme printe din pakkelabel og sende.


Det vil sige, at man nu både kan købe Post Danmark og GLS.

Det er naturligvis også muligt at købe pakkelabel uden at have integration. Køb en GLS - pakkelabel her. Læg varen i kurven gå til kassen og betal. Bagefter sender vi en label pr. Portoen trækkes automatisk fra ved udtjekning.


Stort udvalg af Montering - Skjult. Startpakke består af printer, labels, support. Få en billigere returfragt og køb en GLS pakkelabel fra Sovedyret på forhånd eller bagefter.


Det kan spare dig for lidt, som er værd tage med. Send et link til én du kender, ved at udfylde nedenstående formular. Hvor er det dejligt der er indgået en rabataftale med gls.


Så skulle du tage og prøve en af vores pakkelabel -apps, der giver dig. Lav pakkelabels til PostDanmark og GLS på baggrund af dine ordrer. Print pakkelabel på en Aprinter eller på en labelprinter som fx Zebra GK420d. Følgeseddel lommer i god kvalitet med selvklæbende bagside.


Det ville være rigtig godt hvis man selv kunne vælge gls pakkeshop frem for bare at få tildelt den som systemet vælger.

Du kan vælge mellem at lave labels til GLS eller Post Danmark. Pakkelabel til Opencart Send pakker fra kun kr. Ikke ringe, så nu kan der sendes billige pakker med post.


Yea though I walk through the valley of the shadow of . Få GLS -levering eller afhentning i GLS PakkeShops som leveringsform på din Magento. Inden opsætning af Naddon Forsendelse til GLS skal nedenstående oplysninger,. Lagersted – Forsendelse – GLS – Manuel pakkelabel. Hvis du har fortrudt dit køb, tilbyder vi dig at købe en GLS returlabel af GLS til en fast attraktiv pris, som du kan bruge til at returnere hele eller dele af din ordre til .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg