måndag 23 september 2019

Tv2 dokumentar

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Ny dokumentar undersøger, hvordan børn i dag bliver købt og solgt i Europa.


Hvorfor vender systemet ryggen til, og hvordan sikrer man, at der ikke kommer flere sager om. På TV PLAY markeres CPH:DOX . TV har gennem de seneste år haft dokumentar-fokus på konsekvenserne af misbrug af alkohol og stoffer.

Danmark er blevet et omvendt Saudi Arabien, når det gælder fædres ret til at have kontakt med børnene. I Saudi Arabien har mænd og fædre alle fordelene, . Som barn blev Allan slået af sin far. Nu skal han selv være far, men han aner ikke , hvordan han vil takle. Freddy, Stuart og Torben fik alle børn langt efter de var fyldt år.


Vi følger de tre gamle fædre og deres. TV så stort på advarsler fra en ansat om deres omstridte dokumentar om HPV- vaccinen. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.


Dokumentar med rystende avsløringer om Whitney Houstons barndom.

Mandag sender vi en rykende fersk dokumentar om A-ha her på TV 2. For i sommer spilte Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy inn sin. TVanklagede i opsigtsvækkende dokumentar flere muslimske børne- og ungdomsforeninger for at misbruge offentlige midler til at drive . En tidligere TV2-ansat fortæller nu, hvordan han prøvede at gribe in før den nu omstridte TV- dokumentar De vaccinerede piger blev vist på . En tv- dokumentar -serie på TV, der med skjult kamera har afsløret, hvad der foregår internt i de danske moskeer, har trukket fronterne i . TV DANMARK Få vores nyheder på mail. PR-konsulent ( barselsvikar) - Fakta og dokumentar. Kronprins Frederik havde i sine unge år svært ved at håndtere, at han en dag skal være konge. Men sådan må det ikke gå for sønnen Christian, . Hej alle søde kvinder herinde.


Her følger man et par, der igennem år har prøvet at få et b. Johanne Sekkenes fra Leger Uten Grenser reagerer svært sterkt på hvordan hennes uttalelser ble brukt i dokumentarfilmen Sult-bløffen, som . Hjem til TV Skole account_circle. I erkendelse af at staten fortsat ikke laver DNA test på . Dersom du henvender deg til TVog ber om å få en kopi, så burde du i prinsippet få en kopi. I den TV -sendte dokumentaren snakker Therese Johaug ut om dopingdommen. Medvirkende søges til TV- dokumentar om ny kræftbehandling.


Vi vil sætte fokus på ny kræftbehandling og udbrede kendskabet til de behandlingsformer,. TVlager dokumentar om lokalt sykkellag.

Mivai Express Team har blitt lokale kjendiser for sin kamp om å sykle til Hovden på under fem timer. TVviste i går dokumentaren ”Spillet i bakrommet”. Der kom det frem en rekke avsløringer om det som skjedde i den opprivende maktkampen . Som nogle af jer sikkert ve har der de seneste år været meget debat – både blandt fagfolk, forældre og politikere m. TV sender torsdag kveld en dokumentar om den såkalte overgangssaken.


I påskedagene sender vi en dokumentar om de berygtede stenkast fra fynske motorvejsbroer. En TV- dokumentar vil over de næste seks torsdage portrættere en gruppe forældre, der kæmper med at stable friskoler på benene og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg