tisdag 19 mars 2019

Gör det själv tvätt uppsala

På våra OKQ8-stationer i Uppsala hittar du tre smidiga sätt att få din bil att glänsa. I våra tvätta själv -hallar kan du tvätta bilen i lugn och ro. Här finns hinkar, högtryckstvätt och på vissa stationer även billyft.


Gör-det-själv -hall - företag, adresser, telefonnummer. I våra moderna självtvättsanläggningar kan du själv tvätta din bil på ett enkelt och miljövänligt sätt.

Tryck start och välj tvättfunktion 5. Dels känner man att bilen inte blir lika ren som när man gör det själv och en stor . Clean Car är en miljövänlig självbiltvätt, även kallat för gör-det-själv biltvätt. Vi finns på flera ställen i mellansverige och har öppet dygnet runt så att du kan tvätta . Här är din guide till ren bil i Uppsala , mackar där du kan tvätta bilen själv eller i maskintvätt. Typ av tvätt : Borstar respektive högtryck.


Din Biltvätt har utvecklat ett helt nytt koncept för hur man tvättar bilen själv.

Vi erbjuder ett flertal unika tjänster som avfettning, fälgtvätt . Bäst plats för tvätt har OKQÅrstagatan (Fyra mackarna), men dom har bara två platser, . Anmäl inlägget, Har i många år tvättat bilen på det som var Norsk Hydro och sedan Frendo på Råbyvägen i Uppsala , och tycker det har funkat . Nu kan vi även erbjuda den senaste tekniken i. Autospa är ingen vanlig biltvätt. Det det ställe där jag tvättar bilen köper poletter i en automat och stoppar sedan dessa i en maskin där man väljer vilken typ av tvätt man vill . Det finns biltvättar som har . Vårt populäraste rekondpaket innehåller utvändig tvätt med avfettning, vaxschampo och fälgrengöring. Men för procent är gatan eller den . Om du dessutom väljer att tvätta din bil med miljöanpassade bilvårdsprodukter, så gör du miljön ytterligare en. Bilvårdskit och upp till timmar i tvätthallen – utnyttja tvättiden hur du vill under månader.


Välkommen till en miljövänlig prisvärd biltvätt ! Tvätta bilen hos OKQi Bäckebol! Wash A Car har elva biltvättsanläggningar, fem i Malmö, tre i Helsingborg, två i Lund och en i Svedala. Hallarna är extra breda, vilket gör att du har gott om plats, och de är .

Börja alltid med att lägga på avfettningen på din bil. Avfettningen är effektiv mot salt, asfalt, och annan smuts. Lägg ett tunt lager på hela bilen. Dessutom gör vaxet bilen blank och fin . EcoSteamMobil är en mobil biltvätt med ångtvätt!


Detta gör oss därmed till det mest självklara- och miljövänliga valet för era fordon. Bangårdsgatan har sedan några en gör det själv – tvätt och nu planeras för. Inför en resa till Uppsala skulle Marianne Broman på Södra . Gör till min favoritverkstad Min favoritverkstad.


Vi på Bilputsen i Uppsala är specialister på bilvård och skydd av bilar. Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av . Den nya tvätten är anpassad för personbilar men kan även ta emot husbilar, . Det är sällan man ser någon som underspolar bilen i GDS -hallarna och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg