fredag 1 mars 2019

Messer i jylland 2018

Messeguide hjælper dig med at finde en messe eller udstilling i Danmark , baseret på ste tid eller interesse. På Messeguide kan du finde en messe eller udstilling i Danmark og de nærmeste nabolande, søg ud fra interesse eller lokation. Oversigt over messer i Danmark som vedrører antikviteter, genbrug, legetøj, hobby m. Leder du efter en specifik messe , så kan du finde det her.


Klik her og find den næste messe nær dig eller kontakt os og hør mere!

Hos Odense Congress Center afholder vi spændende messer og med landets dygtigste arrangører kan vi holde en god messe til vores udstillere og gæster. Find og køb billetter til Messer og udstillinger. North Grow Cannabis Expo Bella Center, København S . Herning er kendt for sine mange messer og fagudstillinger. Jysk Reptil og Terrariemesse er årets første Danske reptilmesse. Den afholdes i Hedensted Centret Gesagervej 7 . Mystikkens Univers er en messe om det, vi ikke kan forklare og bevise, og som måske ligger på et andet bevidsthedsplan end lige det.


Kom med til Danmarks førende holistiske helsemesser i København, Århus og Aalborg.

Find vej til Øksnehallen Nærmeste S-tog: . Har du endnu ikke sikret dig en stand på årets messe ? Kom og mød os på årets messer ! Vi har trukket lod blandt deltagerne i vores konkurrence vedr. WAGO Lighting Management, som fandt sted på vores . God stemning, faglig kvalitet, brummende dieselmotorer og maskiner in action var kendetegnende for den 3. Vil du ind på det tyske marked? Kontraktstyring i IT-projekter. Dato: Adresse: Kolding Web: Entré: Outlet Messe Dato: Adresse: København Web: Entré: September. Danmark , inddrager robotbranchen og sætter fokus på innovation og startups.


Selvom besøgstallet i går ikke var helt på højde med. Se vores messekalender for kommende messer her. Få overblikket over store og små begivenheder og events i Nordjylland netop nu. Eksklusiv messe i Viborg uge 45: Bolig, sport- og fritidsmessen.


Huset3Danmark i samarbejde med Tinghallen . Knipling i Danmark deltager hvert år i følgende messer : Kreativ hobby.

Besøg Outlet Messe i Valby, Århus , Ballerup, Hillerø Odense, Roskilde, Bella Center. Find VIP billetterne i messe byerne op til messerne. Torsdag 16:- 22:Fredag 12:- 22:Lørdag 12:- 20:00.


Eilersen messer og udstiller: Eilersen digitale vejeceller, industrielle vægte,. Alt om Håndarbejde Symagasin, Alt om Håndarbejde Strikkemagasin og Kreativ Strik i Danmark , Sverige og Norge. Vi gentager succesen fra de sidste to år, og inviterer alle interesserede til Miniature Loppemarked den 1. Farum Kulturhus, Teatersalen, kl. Konceptet er ens for begge messer – vi tilstræber at holde fast i den stemning der tidligere var på stenmesser i Danmark – altså vil vi skabe “hyggelige” og kreative messer.


Der vil være et bredt udvalg af.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg