tisdag 5 mars 2019

Pool liner svetsning

Vi har lång erfarenhet av att svetsa poolliner och inriktar oss på kvalitet i arbete och poolduk. Behöver du en hållbar liner till din pool ? Vi platssvetsar din liner och arbetet utförs av certifierad liner svetsare. Vi kommer och svetsar på plats. Blå och grå liner , pris kvm per åtgång med arbete 4kr.


Mosaikliner, pris kvm per åtgång med arbete 5kr.

Vi jobbar i princip uteslutande med platssvetsad liner. Det innebär att vår personal kommer ut till din pool och på plats klär och svetsar . Ett av valen du ställs inför i poolprojektet är om du ska ha en liner eller annan beklädnad av din pool. Du kan exempelvis välja att kakla din pool. Köpa liner och svetsa själv.


Du måste ha en Leister eller något liknande som är avsedd för denna typ av svetsning. Vi renoverar och fräschar upp din pool med pooldukar av högsta kvalité. Vi är certifierade linersvetsare och platssvetsar liner i er pool med års Garanti från Renolit. Vi har monterat liner från Luleå i norr till Ystad i söder och har över .

En mönstrad liner har alltid en lackad och målad . Marmorera mosaik mönster eller annan färg. Finns i många olika utseende. Offereras efter poolens storlek och utformning. En platssvetsad liner är dubbelt så tjock och armera vilket ger en betydligt högre hållbarhet jämfört med en fabrikssvetsad liner. Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler.


Linern monteras och svetsas . För den stora badanläggningen såväl som din alldeles egna horisontpool. Om man bygger en avancerad friformspool eller om man önskar en riktigt kraftig liner i en vanlig standard pool kan en mm armerad liner användas. PVC duk som platssvetsas i din pool för bästa möjliga formpassning.


Alkorplan är en av världens största pool duks tillverkare. Vr Poolstomme Monterad Hos Ruinretreat I Vntan P Betong Och Nordenpool Friform Soldck Fluvo Jetswim. Vi erbjuder liner svetsning och montering. Henric har angett jobb i sin profil.


Vår egen tillverkning av poolstommar gör att de är konstruerade för vårt nordiska klimat och alla pooler har års garanti. För specialbeställning svetsar. Kan köpas med eller utan montering.


Passar bäst till pooler utan trappa eller där trappan inte ska täckas av liner. Har fått en offert på en pool för min trädgår och vill väl mest bara ha en.

Tunnare liner som sätts med snäpplist istället för svetsning på plats. Trappa och GT-hylla längs ena kortsidan, i övrigt rektangulär pool. Spaparts Nordic har gjort det enkelt för dig, fyll i måtten, välj färg och vilken typ av snäpplist du vill ha, samt om du vill ha en bottenmatta! Diverse bygg- och renoveringsprojekt-jobb såsom pooler, lägenheter och hus och liknande.


Underentreprenör till diverse . Bolaget ska bedriva renovering och nytillverkning av pooler och simbassänger, svetsning av pool - liners och pvc-duk, bygg- och . Persia sand – Renolit mm liner av högsta kvalitet med uv-skydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg