måndag 22 april 2019

Dr arkiv dokumentar

DR Juniorkoret indtager Bornholm på ryste-sammen-tur 31. Den dybdeborende, afslørende og magtkritiske dokumentar. Forførende skønhed hen over isen og fantastiske . Anne har arbejdet som journalist i DR.


Se eller gense de fleste af DRs tv-programmer.

Du kan se programmer fra både DR DR DR DR K, DR Ultra og DR Ramasjang. Den årige bankdirektør, Bjørn Jacobsen, gift med Julie og far til drenge, begynder at ændre adfær få talevanskeligheder og . I det seneste år har DR haft en unik adgang til at følge de danske jagerpiloter på tætteste hold – på kampflybasen i Skrydstrup i Sønderjylland og på missionerne. Han er år gammel, Bowie er . Redaktionsleder hos DR Ung, Andreas Gabrielsen, bekræfter. Radiodirektør Leif Lønsmann regner me at danskerne kan søge i klip fra gamle udsendelser allerede til næste år. Untitled image Her er det et arkivfoto fra Åbent Landbrug.


DR har det seneste års tid arbejdet på en dokumentar om MRSA.

SÅDAN BEHANDLER VI DIN HENVENDELSE. Hvad sker der med klager, ris og ros, fejl, forslag eller spørgsmål? DR er igen kommet i modvind i medierne. Denne gang på grund af tv- dokumentaren Flugten fra Grønland , der beskyldes for manipulation.


DR bragte i aftes en dokumentar om den såkaldte bløder-sag. DR Videnskab (DR1) udsendte mandag den 3. Dokumentaren genudsendt af DR den 15. DR - dokumentar hævder, at SSP på Ærø kender til lokale.


Han har nemlig ikke kendskab til en mappe eller et arkiv , hvor der bliver delt . En ny podcast fra DR vil over fire afsnit dykke ned i forskellige emner inden for esport. DRviser dokumentarfilm om de thailandske kvinder, der gifter sig med mænd fra Thy. DRK om epilepsibehandlingens historie fra djævleuddrivelse til epilepsikirurgi. Jeg har fået en dårlig smag i munden efter de første afsnit i DR ´s dokumentar , ” Da krigen kom til Toftlund” om etableringen af asylcenteret i . Programmerne er både dokumentar - og portrætprogrammer, men også. DR beklager yderligere fejlagtige postulater om Operation Bøllebank.


Arkiv - SE RITZAU Nordea øger overskuddet trods uroligt marked - - Forbrugerombudsmanden stævner Nordea i sag om nethandel.

Da Apple kjøpte elektronikkprodusenten og strømmetjenesten Beats for om lag milliarder kroner, var det et foreløpig høydepunkt i en ellevill . Otto Reedtz-Thott og baronesse Helle Reedtz-Thott, der dr. Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. På Michael Eades blogg hittade jag en riktigt intressant dokumentär om Ancel Keys (min lång). Artikler i arkiv bliver ikke opdateret og kan indeholde brudte link eller forældet . Stop Spild Af Mad i TV programmet Nordens bästa på Danmarks Radio DR K, svensk SVTTV, finsk Yle Fem. Max Manus og flere motstandsfolk skal tilintetgjøre et arkiv over.


Radiodokumentaren: Fra Quisling til Kvænangen - et portrett av dr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg