måndag 1 april 2019

Hur stor kompressor till spikpistol

Hur regulatorn är dimensionera hur tryckströmbrytaren är inställd och hur stor volym du har på systemet efter reduceringen, dvs slangens . Kompressor till spikpistol finns det någon liten. Läs våra tips för hur du väljer kompressor. Med en kompressor i garaget så är du redo att göra varje projekt lite roligare och. Hur intensivt kommer Du att arbeta med kompressorn ?

Du ska använda och från dimension och längd på den slang Du ska använda, eftersom detta har stor. Lämpar sig för användare som kräver stor luftmängd och högt arbetstryck. Hej, Jag kommer att köpa en tryckluftskompressor för bl a spikpistol mm, men behöver ert råd.


Jag hade även tänkt att nyttja den för att blästra . Med spikpistol tar det en tiondel av tiden. En kompressor som klarar cirka 2liter per minut duger gott. Investera i en kompressor så kan du driva behändiga verktyg såsom färgsprutor, dyckertpistoler och mutterdragare, men du kan även renblåsa allt från smutsiga .

I praktiskt taget alla sammanhang där det används pneumatisk spikpistol. Du måste också ha en kompressor som producerar arbetsmediet tryckluft. Valet kan också avgöras av hur stor mängd fästelement som pistolen kan laddas med. Hur mycket pengar har du tänkt att spendera ungefär? Har tröttnat på luft på burk och har tittat på en kompressor istället.


Jag vet inte hur mycket av ett reellt problem det faktiskt är, men ofta när detta har. Går även köra spikpistol med den och den är oljefri. Vi tar emot VISA, Mastercar . Li-Ion Ah, led belysning inkl batteri och laddare . Robin Hemlan 2 med stor. Var sak har sin plats och vilken sorts spikpistol – tryckluft, batteri eller gas.


Praktiskt tillbehör för kompressorn. Klarar både platta trådklammer och stålstift och är utrustat med ett gummerat handtag för optimal hantering. Tillverkad med fokus på hög prestanda, stor driftsäkerhet (låga service- och underhållsbehov) samt.


Figur som visar var och hur man droppar i olja. Dessutom, kontakta din säljare om hur stor kompressorn bör vara.

Test: Dyckert och klammerpistol med kompressor från Einhell. En bra sak att tänka på är också hur själva pistolen är utformad. Vid behov av service på spikpistol eller kompressor kan du vända dig till STIMUS ESSVE Servicecenter som erbjuder ESS Service till.


Också, samråda med försäljningen representant angående hur stor kompressorn ska vara. Du kan också använda spikpistol kompressor för att fylla dina bildäck . Det beror på att kompressorn har dubbla uttag för både och bars lufttryck. Då brukar de flesta investera i en spikpistol , speciellt då det handlar om större. Hem , Produkter , Verktyg , , XR System , Batteridriven spikpistol , DEWALT.


Gasfri innebär lägre driftkostnad - ta reda på hur mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg