måndag 13 maj 2019

Århus ø nyheder

Så er den næste udvidelse af Aarhus havn, Yderhavnen, kommet på tryk. Vi besluttede at etablerer to midlertidige vognbaner for at sikre god trafikafvikling på Aarhus Ø , også set i lyset af at forholdene for trafikanterne igennem en . Den sydlige del af Aarhus Ø skal skydes i gang. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver dag.


Hotelkæden Comwell vil udvide deres nuværende hotel i Aarhus med.

Den skal ligge på den nye havnebydel Aarhus Ø med både boliger og . En helt ny bydel skyder op på havnefronten i disse år – Aarhus Ø. En levende og moderne bydel, som allerede i dag er rammen om mange menneskers . Nabo til Skøjtebanen: 2nye boliger og café på vej til Aarhus. Master Fatman spreder lotusblomster på Aarhus Ø inden ny etape. Forside Nyheder Nu sker det endelig: Åbningsfest for Aarhus Ø. Endelig er Aarhus Ø blevet forbundet med resten af byen.


Ny video: Se det nye havnebad ved Nikolinehus på Aarhus Ø her… Af.

Nicolinehus har netop vundet et kommunalt udbud og får en central og attraktiv placering i Aarhus Ø. Ejendomsprojektet skal skabe tiltrængt . Bricks henter projektchef fra Niras til 40. Finn Faurholt kommer fra en stilling som chef for byggeriafdelingen i Aarhus i . Restaurant Ghrelin dørene op på Aarhus Ø. Det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø får en torvehal med restauranter og fødevarer. Den spirende bydel Aarhus Ø ved havnen har på trods af 3. Festugen til Aarhus Ø , hvor de for en stund skal skabe et grønt og frodigt byrum, der står i kontrast til det tætbyggede . I samarbejde med Fællesrådet for Aarhus Ø og de Bynære Havnearealer har GPP Arkitekter og Erik Nord udviklet et projekt for overgangen mellem Aarhus C og . I de kommende uger bliver Aarhus Ø stedet, hvor det sker. Fra altanen øverst oppe på en af sine talrige bygninger på Aarhus Ø , betragter han de mange byggeprojekter, der så småt er ved at tage form . Rejsegilde på spektakulært BIG-boligbyggeri på Aarhus Ø. For ikke så længe siden flød det nye havnebad ind og lagde til kaj. En mulig udbygning af Letbanen rykker nærmere.


Næste etape kan byde på tre nye strækninger med letbanetog til Brabran Aarhus Ø og Hinnerup. Det sker som følge af, at udbygningen af Aarhus Ø skrider hurtigt frem. Følg med i aktuelle nyheder om letbaneprojektet.

Her bringer vi sidste nyheder om vandrefalk på Århus Havn. Her kan du også bidrage med oplysninger og fotos af vandrefalk på Århus Havn. Presse og nyheder giver dig mulighed for at følge med i hvad der sker i. Aarhus Havnebadflotte billeder af området på Aarhus Ø , hvor havnebadet ligger. En 6meter lang rabat på Aarhus Ø skal give mulighed for såkaldt skovbadning.


Få nyheder og debat om byudvikling direkte i din indbakke. Vær blandt de første til at blive skrevet op til unikke lejligheder på spidsen af Aarhus Ø. Ja, jeg vil gerne modtage nyheder fra Lighthouse. Med en placering på den absolutte yderste spids af bydelen Aarhus Ø bliver .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg