måndag 6 maj 2019

Vaxschampo eller inte

Jag använder Biltemas vaxschampo och en ren svamp när jag tvättar , diskmedel ska väl ta bort vax har. Och tvätta i en tvätthall eller hemma på gräsmattan. Köpet ett bilschampo och lyssna inte på sig förståsigpåarna. Tvätta lackbehandlad bil med diskmedel eller.


Förseglad lack, vilket schampo ska användas.

Vaxschampo på Lackbehandlad bil? När jag inte visste bättre tog jag en flaska diskmedel, blandade med. Tror inte det är fel att komplettera lackskyddet med lite extra vax vid tvätt. Har du dessutom Sonax hårdvax som ju inte är . Kallavfettningsmedel fungerar inte alls bra på blöta bilar.


Ligger det kvar smuts kan du peta till med svampen eller tvätthandsken, smutsen . Du behöver inget vaxschampo på en bil med ett fullgott lackskydd. Eller är kanske huvudsaken att man låter bli att .

Hade man fått bra vaxeffekt med vaxschampo hade nog inte gemene. När man fuskar med den eller inte får bilen riktigt riktigt ren, då tappar . Tänk på att man inte får använda farliga kemikalier och liknande om. Ska inte blandas med vatten utan appliceras direkt på en fuktad tvättsvamp.


Lämpar sig bäst för lätt nedsmutsade eller förtvättade bilar eftersom . Detta innebär att det inte finns vare sig vatten eller skum som lyfter smutsen från . Använd inte vax på heta ytor, i solljus eller vid risk för dagg. Vi rekommenderar att du inte tvättar bilen i. När du tvättat klart sköljer du sedan av bilen med rent vatten. Produkten innehåller inga extra doftämnen, färgämnen eller vax. Neutralt schampo som inte löser upp vaxskiktet. Används med fördel efter avfettning eller med kraftiga alkalie tvättmedel.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. När det inte räcker med att spola av bilen med vatten använder du avfettning.


Du bör inte applicera vinylmedel på pedaler, mattor eller ratt, då de flesta gör att . Applicera inte produkten för att rengöra plast eller gummitätning.

P3Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare. Vet dock inte om man kan göra på en viss del eller om man måste ta hela. Används som ett vanligt rengöringsmedel vid manuell tvätt och som schampo i borsttvättar. Efterlämnar en blank och smutsavvisade yta.


Superkoncentrerat schampo med lackskyddande egenskaper. Ger en glänsande , smutsavvisande och vattenavstötande yta. Behöver du säkerhetsdatabla skyddskort eller teknisk produktinformation hittar du det på. Skadar inte billack, torkargummi, stripes eller aluminiumlister.


Det är viktigt att inte stå i direkt solljus, då avfettningen kan torka in i. Därför rekommenderar jag att du använder dig av ett vaxschampo vid ordinarie tvätt. Smutsiga fälgar eller däck drar ned helhetsintrycket på hela din bil. Svaret kom reptilsnabbt, använd INTE vaxschampo då vax löser vax och. Jag har hört sägas att skall man tvätta bort vax på bil eller MC, t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg