onsdag 14 augusti 2019

Avfettningsmedel bil

En vintersmutsig bil behöver avfettningsmedel för att bli ren. Här får du en guide som lär dig de viktigaste tipsen för att avfetta snabbt och . När vårsolen tittar fram vill man få bilen ren – men hur? Vi har testat elva avfettningsmedel och väljer ut fyra vinnare som är riktigt effektiva.


Här hittar du alkaliska avfettningsmedel och petroleumbaserade avfettningsmedel som hjälper dig att få bort asfalt, tjära, damm, sot och salt från bilen. Här hittar du avfettning från ledande varumärken som Sonax och Turtle, men här finns också högkvalitativ avfettning från Promeister och Carwise som är våra .

I det här fallet kan det resultera i att bilen inte blir ren och risken är stor för obehagliga repor. Var extra noga med vilken avfettning du använder . Avfettning heter Prickbort finns billigare säljer hos Rusta. Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre. Ofta så hör jag uttrycket ”jag har avfettat min bil ”. Men en avfettning är verkningslös om den inte är utvecklad och anpassad för ändamålet. Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg.


Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod. Spraya på avfettning innan du tvättar bilen så får du bort fett, asfaltsfläckar och tjära från lacken.

Fråga oss på OKQså hjälper vi dig. Produkten appliceras med fördel på torrt . SVT:s konsumentprogram Plus har testat olika avfettningsmedel för bilar. I topptrion återfinns ett naturavfettningsmedel som det enda miljövänliga alternativet. Om du tvättar bilen med avfettningsmedel och får bort all smuts som olja, asfaltrester och olja så rinner det rakt ut i naturen.


Den vanligaste typen av avfettning och förmodligen den typ av avfettning som gemene man tänker på när han säger att han har avfettat bilen. Det är skönt att stå i solen och tvätta bilen. Men tänk på att vissa medel, som till exempel avfettningsmedel , kan skada lacken om ytan är för . Avfetta bilen och använd gärna högtryckstvätt för att avlägsna det. Rinner avfettning ner genom dropplisten ner till dörren så löser du upp . Tvätta bilen med rätt avfettning.


Ståendes vid bilvårdshyllan undrar man vilket avfettningsmedel man ska välja. Det finns en djungel av olika . Kännetecknande för alkalisk avfettning är att de är vattenbaserade, har ett pH- värde över (oftast över 10) samt ska spädas med vatten innan användning. Alkalisk avfettning för rengöring av fordon och betonggolv med mera.


Hos Arom-dekor Kemi hittar ni fordonskemikalier av högsta kvalitet. Besök vår sida för att läsa mer om tvätt och avfettning av din bil. Med ett bra avfettningsmedel försvinner smuts, avlagringar av asfalt, tjära, olja och fett.

Rengöring av bilens kaross och däck med avfettningsmedel gör din bil. Dags att ge bilen lite extra kärlek? Vad behöver du för att ta hand om din bil på bästa sätt?


Grunden med avfettning , bilschampo, bilvax, tvättsvamp, polertrasor . Det mesta du behöver för att tvätta bilen. Bilschampo, avfettning , fälgrengöring, insektsborttagare. Köp avfettningsmedel till bästa pris hos Städshop. VI har ett stort utbud av avfettningsmedel från marknadens ledande varumärken. Lika ofta beror det misslyckade resultatet på att personen i fråga använt fel typ av avfettning till fel typ av smuts!


Tar du dig tiden till att handtvätta din bil så kommer du definitivt bli nöjd med resultatet. Så här får du det bästa resultatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg