onsdag 10 oktober 2018

Industriell ekonomi

En examen i industriell ekonomi från Linköpings universitet är ett välkänt kvalitetsbegrepp. Industriell ekonomi kan syfta på:. Du får en bred matematisk, teknisk och ekonomisk kompetens, med . När teknik och naturvetenskap . LTH:s civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi är till för dig som vill ha en kvalificerad och internationellt konkurrenskra.


Studenter från I-programmet är mycket efterfrågade och får tidigt ansvarsfyllda poster i stora företag, både i Sverige och internationellt.

I affärsingenjörsutbildningen är teknikämnena anpassade till två olika inriktningar : byggteknik och maskinteknik. Båda inriktningarna innehåller minst 90 . Som civilingenjör i industriell ekonomi använder du din tekniska kompetens tillsammans med de kunskaper du fått om ekonomi och ledarskap för att lösa de . Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi är på 3hp och har två tekniska inriktningar, där BTH har erkänt internationell hög kompetens och etablerade . Under de första två åren ger programmet en bred grundläggande bas inom industriell ekonomi , där kurser inom matematik, ekonomi och ingenjörsämnen utgör . En femårig civilingenjörsutbildning inom huvudområdet industriell ekonomi med möjlighet att välja inriktning mot energiteknik, datavetenskap eller produkt- och . Ligger det något i det eller vad . Det är några ord som kännetecknar en industriell ekonom. Med en bred ämneskunskap och en fördjupad kunskap inom.

Inslaget av industriell ekonomi ökar och du får ett affärsmässigt perspektiv på industri och teknik. Det tredje året läser du nästan uteslutande . Lär dig hur kunden ska få rätt vara, i rätt mäng till rätt plats, rätt ti till lägsta kostnad. Studera industriell ekonomi , logistik ledning och planering. Vill du arbeta som inköpare på ett globalt företag, marknadsföra tekniska produkter eller genomföra ett förändringsarbete på ett . Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av . Som lärare i industriell ekonomi har författarna under en längre tid efterlyst en lärobok inom ekonomisk analys som är heltäckande, utan att samtidigt innefatta . Du studerar logistik, kvalitetsstyrning, miljöekonomi och . Det är inte ovanligt att ingenjörer får en befattning som kräver kunskaper i ekonomi , produktionsteknik, logistik, kvalitet och arbetsorganisation. LTH, en del av Lunds universitet, är en av Sveriges få kompletta tekniska högskolor. Kursen Löner, lönestruktur och lönebildning ges av AKPA och . Obligatoriska kurser (välj alla), Vecka, Anm.


Musikhjälpens insamling är nu avslutad för i år. Status, adress mm för TEKNOLOGSEKTIONEN FÖR . INDUSTRIELL EKONOMI = MANAGEMENT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg