fredag 18 december 2015

Laminatklädd spånskiva

Spånskiva kallas skivor som skapas genom att sågspån blandas med lim och pressas till skivor. Det fina spånet ger skivan en yta lämplig för till exempel . Den största skillnaden mellan en spånskiva och en träfiberskiva är att bindemedlet i en spånskiva för det mesta är karbamidhartslim medan det i en träfiberskiva . Se fullständig produktbeskrivning . Hos Bygghemma hittar du skivmaterial för alla tänkbara behov.

Välj bland annat mellan våtrums-, plywood-, mdf-, spånskiva och. Ska du förborra för skruvar eller pluggar i kanten av en spånskiva , så är det stor risk för att skivan spricker. Fanerad MDF Alla våra fanerade skivor tillverkas hos specialister på faner och håller därmed högsta klass för produktion av möbler och inredningar. I dag är de flesta takskivorna folierade. Du får därigenom underhållsfritt tak till låg kostnad.


Folien hos oss är självklart . Dörr av laminatklädd spånskiva. Svetsad hatthylla med klädstång och ankarkrokar.

Spegel samt prylfack på insida dörr. Laminatklädd yta och kantning. Dessa består av en fyllning med kork, linspånskiva (flaxboard) eller spånskiva. Materialbeskrivning: Uppfyller kraven enligt E1.


Bordsskivan är tillverkad av laminatklädd spånskiva , färg vit. Metallrör, laminatklädd spånskiva. Högskåp i kök levereras med stomme och luckor i vit . Plymåer i svart läder med dragked.


Stommar av laminatbelagd spånskiva , björk-, bok alt. Täta dörrar av laminatbelagd spånskiva och kantlist. De brukar bestå av en stomme spånskiva , i bästa fall lamellträ, med 2-3. Jag har själv fritt val mellan stor rostfri yta och laminatklädd annan . Frontskiva i högtryckslaminat på spånskiva.


Frontplåt i stål på spånskiva monterad i extra. Stol, laminat, klädd sits pgr. Hyllor i lamellträ med kantlist av .

Click here to find similar products. Toppskiva dämpad med fuktbeständig spånskiva V313.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg