torsdag 17 december 2015

Stensæbe

Akemi Mild Stensæbe er et stenpleje produkt i højeste kvalitet, til alle typer natur og kunststen. Akemi stensæbe bruges rengøring af marmor, granit, terazzo, tegl . Akemis milde stensæbe lægger en beskyttende hinde på stenen, så snavs ikke. Akemi mild stensæbe til natursten fra din fagmand.


Pumpespray til regelmæssig pleje og beskyttelse af finsleben og polere.

Mild sæbe til daglig vask og pleje. Til daglig rengøring anbefales vand tilsat en mild sæbe evt. AKEMI Stenrens eller AKEMI Mild.


P3er en mild koncentreret naturstenssæbe til den daglige brug. Produktets specielle naturlige plejekomponenter rengør hurtigt og . God kvalitet til den rigtige pris. Specielt rengøringsmiddel til den daglige rengøring af natursten eller kunstigt fremstillede stentyper.

Ved regelmæssig anvendelse bevares stenens struktur og. Granit rengøres bedst med lunkent vand og stensæbe. Mange almindelige rengøringsmidler indeholder syre, som bør undgås. Vi anbefaler desuden, at du . STENSÆBE SPECIAL PARFUMEFRI 1L. Perform Stentvål Special er et unikt biologisk nedbrydeligt universalmiddel, der fjerner . Vedligeholdelse og den daglige rengøring af imprægnerede naturstensgulve kan foretages med ZURFACE stensæbe.


Sæben efterlader ingen form for plejefilm . Brug altid hårdt opvredne gulvklude og tør straks spildt vand op, så det ikke skader. Der er StenRens til rengøring, AntiSmuds og WetLook til mætning og imprægnering, StenPolish til at forny glansen og StenSæbe til den daglige rengøring. Rengør og beskytter alle slags naturstensflader, linoleum og trægulve.


Den uparfumerede stensæbe er mærket med Bra Miljöval. Farve Fremhæver giver mere farve og dybde samtidig med at den beskytter mod vand og snavs. Overalt fulgte Tutankhamons blik os med sine hvide øjne malet på guldfarvede – men totalt plastikagtige . Imprægnering og vedligeholdelse af natursten kræver en del kendskab til natursten.

Sten, sæbe , naturlig, wellness, sæt, kurba håndklæde, bamboo - hent dette royalty-fri Stock-foto på sekunder. Stenpleje, Perform Special stensæbe. Erstatter gulvpolish, vaskepolish, stensæbe og andre vedligeholdelsesprodukter til gulve. Fjerner behovet for brug af polishfjerner. Det er VIGTIGT at pladen er HELT tør før mætning.


Se vedhæftede brugsanvisning. I stenalderen lavede man alt af sten. Køer af granit, bukser af flint og stensæbe når man tog bad. PR- nummer: Under anmeldelse.


Vi legede med bolde i hytten, og der var mulighed for at gå med bare tæer i spande, hvor der var kogt pasta, sten, sæbe , varmt eller koldt vand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg