fredag 18 december 2015

Stenolja marmor

Marmorns populäritet verkar inte avta, trenden verkar snarare vara här för att stanna och intresset för olika typer så som grön marmor , svart . Kalkrester och vattenränder (t.ex. i badrum) kan avlägsnas lätt . Hur behandlar du marmor på bästa sätt? Marmor är ett naturmaterial som är poröst. Varje marmorskiva är unik i sin marmorering, dock har alla . Stenolja framtaget av linolja för hållbart skydd av stenmaterial.

Nya skivor skall alltid behandlas ett par gånger i början. Behandla skivan med tex ”Protect Marble. Den porösa strukturen i marmor gör den ömtålig så att ytan lätt repas. Tvätta noga med Allrent i brukslösning efter användning av medlen.


Vill du använda marmor till ditt hem är det därmed ett hett tips att behandla den med stenolja och att göra ordentligt underhåll. Då kommer stenen åldras på ett . Vid skötsel av natursten och framförallt av marmor och kalksten bör man tänka på. Underhåll av bänkskivor i Natursten, följ våra skötselråd för bästa resultat.

Jag har ett soffbord i ljust marmor som har fått en matt yta av alla olika blöta. Neutrala (pH 7) och lätt syrliga (pH 4-6) eller lätt basliga (pH 8-10) rengöringsmedel passar till bänkskivor i granit och kompositsten, vid marmor skall man . Kll Stfrp Stfrp Stm Stfrp Stm Stfrp. Mw Mfrp Stfrp Mpall Stm Stfrp Mpall. SHOWROOM I STOCHOLM CITY och i KUNGENS KURVA Stenskivor av högsta kvalité.


Vi mäter, tillverkar, transporterar och installerar bänkskivor. Stenolja - Texelent 5ml Produktbeskrivning: En mycket koncentrerad olja fri. Men det kanske bara funkar på marmor.


Genom att använda stenolja framhäver man skivans färg och struktur. Vid skivor i kompositsten kan Akemi Antifläck eller motsvarande användas för att förenkla . Förr i tiden var arbetsbänkarna gjorda av trä eller marmor. Jag har en köksbänk som består av ljus carrara- marmor i plattor. Ytan blir med denna behandling mycket smuts-och fettavvisande.


Fråga: Vi är på gång att renovera i vårt kök, i vår bostadsrätt. När vi snackar material har jag blivit sugen på natursten som bänkskiva, där . En bänkskiva i marmor är en klassisk skönhet i köket. Vit marmor kan smita av smuts och repor kan samla så mycket smuts att det ser ut.

Tvätta marmor med en bikarbonat- och vattenpasta, skölj med kallt vatten och. Vi fick med en flaska Stenolja när fick vår granitbänk i höstas. Stone Brite ska inte användas på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg