tisdag 15 december 2015

Regla golv på betongplatta

För att göra det mysigt för alla mögelsporer och dylikt har föregående ägare installerat. Report another image Please report the offensive image. VIDEO: Om du ska lägga ett massivt plankgolv på betongunderlag måste du regla upp ett golv på klossar.


Här visar golvläggaren hur man gör. Feb På så sätt fick man ett golv som upplevdes som behagligt. Matta på fuktig betong kan ge hälsoproblem.

May I början på 80-talet (troligen) göt en tidigare ägare en betongplatta under. Direkt på plattan finns isolering (mineralull) och golvreglar utan . Ventilation av uppreglat golv - OBM Gruppen obmgruppen. Sep Vi ska gjuta ett nytt betonggolv i vårt hus och undrar hur vi ska kunna lägga.


Reglat golv ovan platta på mark. Svar: Jag avråder bestämt ifrån att gjuta ner reglar i betong. Därför vill de allra flesta som har ett hus på betongplatta kunna isolera golvet.


Sylen, reglar och trä som ligger i anslutning till plattan möglar då.

Apr Undergolv kan bestå av betong , avjämningsmasssor eller av. Trä-, spån- eller gipsplattor kan användas som golv på reglar. Feb Golvet är ett betonggolv , skulle helst isolera mot det också, men hur? Mar Det lagret skyddar golvets grundlager av betong från markens fukt. Platta på mark med uppreglat isolerat golv har historiskt varit den mest . Sep Många isolerar sina golv idag med andra material men användningen av.


För golv med avjämningsmassa eller betong. Alla dimensioner är minimum, med undantag av centrumavstånd på reglar som är maximum. Aug Väggar, tak och golv är i betong så jag skulle behöva nåt bra att. Alternativt så kan du regla up eller lägga någon annan typ av golv ,men . Väljer du att lägga golv på betongplatta är lamellgolv att föredra.


Betongplatta på mark som saknar underliggande termisk isolering, är en känd riskkonstruktion. Ventilerat komfortgolv för betongplatta på mark med GIFAfloor Flex FHBoch Aquapanel Indoor . Vid läggning på betonggolv kan en ventilerad fuktskyddsmatta behövas som. Att hus grundlagda med betongplatta på mark ofta får fuktproblem med åtföljande. Aug Ovanpå betongen ligger 1mm höga reglar , med furugolv ovanpå.


Läggs golvet på reglar räcker det med remsor på reglarna. Det går utmärkt att lägga ett massivt trägolv på golvvärme.

Limma massiva trägolv mot betongplatta. Undvik fukt, mögel och dålig inomhusluft med Granabsystemet och undergolvsventilation. Det är viktigt att golvet skruvas eller att.


Ett stort antal villor och hus drabbas årligen av fuktskador i källaren . Ventilerade golv används i småhus som har en fuktig oisolerad betongplatta. Fukten skapar ett klimat som är gynnsamt för mikrobiell påväxt i ovanliggande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg