onsdag 30 december 2015

Slipa tak maskin

Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Behändig slipmaskin som gör det enkelt att slipa väggar och tak. Powercraft på deras, men det är samma maskin ) inte . Slipa (efter spackling) manuellt eller med maskin ? Hur effektiv är en väggslip?

Vilken slipmaskin passar bäst för att slipa. Plan- eller excenterslip för slipning av tak ? Vägg- och takslipar av kvalité på BAUHAUS! Slipa väggar och tak med slipmaskiner från Metabo eller Mirka. För bekväm och säker slipning. Vikbar för enkel transport och förvaring.


Med dammsugarslang (m) för anslutning till grovdammsugare.

Bosch PWR 1CE är gjord för att slipa bort puts, lack, tapet, gammalt kakelfix och betong. Sammantaget ger de möjlighet att genomföra en lång rad arbeten på väggar, golv och tak. Flexibel och supereffektiv maskin. Knivarna blir slöa och tuggar av kvistarna i stället för att klippa av dem.


Men det går att få knivarna vassa igen, antingen för hand eller med maskin. Du kan avlägsna både färg och lack, polera, grovslipa och slipa. Slipskivor i två olika storlekar till samma maskin är smart. Utrustad med ett långt skaft som lämpar sig för slipning av tak och väggar. Flex Giraffslip för yrkesmässig slipning av väggar och tak.


En giraffslipmaskin används främst för att slipa spackel, trä, gipsskivor och färg på vägg och tak. Det går i vissa fall också att helt enkelt slipa bort färgen med en slipmaskin. Det kan däremot gå hårt åt underlaget, så om detta består av trä kan det bli en för tuff. Här hittar du utförlig information och steg för steg beskrivning med förklarande fotografier om hur man slipar med slippapper för hand på trä. WSE 5är lätt och ergonomiskt utformad och är . Att slipa ett golv med vår EDGE golvslip är mycket enkelt och resultatet blir jämt och fint.


En helt ny maskin från HTC för mindre sliparbeten.

Vill du bearbeta stora eller små ytor, slipa hörn och kanter eller rugga upp en yta, slipa av den eller. Kontakta Ramirent om du vill hyra en maskin över dagen eller etablera en hel. Betongslipmaskin för tak , eldriven, 4V, 1kg, kW, Visa detaljer Visa . Kom ihåg att registrera din maskin för att få års extra garanti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg