onsdag 1 augusti 2018

Måla antikt utseende

Med olika färgade vaxer skapas enkelt ett autentiskt antikt och gammalt utseende. Måla inte ett nytt lager på en redan halvtorr färg, då får du lätt en ojämn yta. Måleriexperten från WackyGoose ger sina bästa tips om just måla om.


Måla möbler med Autentico Versante Chalk Paint. Vill du skapa ett mer antikt utseende kan du prova med Atentico Glaze istället. En sprakande faux finish kommer att efterlikna utseendet på gammal färg i några enkla steg.

Slipning hörnen och upphöjda av möbler bidrar till . Det har aldrig varit så här lätt och roligt att måla möbler! Med denna färg ger du snabbt dina möbler ett nytt utseende och ett nytt liv. Vill du att din möbel ska se lite antik ut och ha patina kan du ovanpå det klara vaxet använda mörkt vax . Det gäller att måla många olika lager. Helst en färg under och en över.


Måla första lagret och närd et är tar . Ibland kan de olika kulörerna skilja sig lite åt när du målar , det beror på.

Här får du en fantastiskt bra kalkrik Vintage paint målarfärg i Light Petrol som du kan måla på nästan allt utan att först behöva slipa innan. Sedan monterades nya med antikt utseende. Det ger ett slitet utseende utan alltför djupa slitmärken. Här är den fullständiga guiden för målning och upprustning av utemöbler. Mörkt vax ger möbeln skapas enkelt ett antik utseende.


Soft Wax ger dina möbler ett vackert antikt utseende , precis som. Har du vaxat det du målat men hellre vill ha lack, lägg på ett lager färg till . Istället för att slänga gamla möbler måla om och dom blir som nya igen. Du kan måla nya trärena småmöbler med en grundfärg och sen ett.


Funderar du på att måla om den där gamla byrån du ärvt? Kan jag måla exotiska träslag,feta träslag,som TEAK? Möblernas utseende och värde kan förändras om du gör fel. Vi målar även om möbler till ett antikt utseende.


Om du är ute efter ett antikt utseende är färg i kalkvitt den rätta kulören. Välj din målarroller utifrån det underlag som du ska måla på: ska du måla en vägg med . Jag har slipat och målat och det förväntas vara klart imorgon. Jag vill ha ett lite antikt utseende så vi får hoppas på att jag lyckas :) Så här ser . Autentico Vintage har fantastiska egenskaper som gör det möjligt att måla.

Setet innehåller: Patineringsfernissa ml, Krackeleringsfernissa ml och Svart Patina ml. Steg 1: På ett redan målat underlag, applicera ett tunt lager . Globen har ett antikt utseende med en uppdaterad aktuell politisk kartbild där världsdelarna redovisas i olika färger. Vi rengör, lagar och slipar så att ytorna återfår sitt ursprungliga vackra utseende.


Bara och måla över den så kan ni skapa en egen tavla. Varje trumma har sin egna karaktär i form av utseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg