torsdag 16 augusti 2018

Lejebolig amager

Se alle ledige lejeboliger på Amager her. Fantastisk beliggende lejlighed på Højdevej på Amager. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på. Metroen passerer lige uden for hoveddøren, og supermarkeder, . Smuk arkitektur, imponerende udsigt, faciliteter der letter din hverdag, stranden .

København, Region Hovedstaden. Eksklusive 2-værelses boliger tæt ved Øresund metrostation og Amager Strandpark. Ejendommen består af 1lejeboliger, . Vi er unge mænd som søger en roommate til… Mere Info.


Hvis du leder efter en ny lejebolig på Amager, så står du over for en vigtig beslutning. Få et overblik over nybyggerier i Amager Strandpark. Området bidrager med sine nye spændende byggerier til det stigende antal projektbyggerier og nye . Få et gratis udlejningstilbud eller kontakt os for information omkring udlejning af lejlighed , hus, og øvrige boligtyper.

Søg lejeboliger i hele Danmark. Lige fra Fields og Royal Arena til Amager Fælled og Den Blå Planet. Amager er en skøn ø, og ikke mindst en ø med mange muligheder. Området er ved at blive udviklet ved hjælp af konceptet ny by. Gratis boligudlejning samt tryg og sikker søgning efter lejebolig.


Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab. Er du som lejer træt af, unødvendige informationer på din vej til en lejebolig på Amager , er dette site lige noget for dig. På dette site får du nyttige informationer . Klik på blokkene og find din lejlighed. Søger du lejebolig på amager , så er du kommet til det helt rette sted.


Som lejer kan du oprette en gratis profil på bytbolig. Det er alt alt for dyrt at finde en lejebolig på internettet. I dette korte uddrag vil vi.


Mitchell, der bor i byggeriet Sommerlyst på Amager. Du får her lov til at leje en helt nyopført lejlighed direkte ud til Amager strand. Klik her for at se alle vores lejeboliger på Østerbro, Sydhavn, ved Amager Strandpark samt i Ørestaden.


Nordmarksgården, Flyverbo, Bredagergården, Saltværkshuse, Vægterparken og Randkløvehuse.

Skal du købe eller sælge bolig på Amager ? Så er Amager Bolig det oplagte valg. Vi har mange års erfaring, som ejendomsmægler på Amager. Overvejer du at sælge din 1-3-værelses lejlighed , er der mulighed i at promovere den som et forældrekøb, hvis du sætter til salg nu. Vores byggeri Amager Strandpark ligger på det østlige Amager få minutter fra strandparken. Lejlighed på 1kvm, Vesterbro.


Her har vi 1lækre lejelejligheder med enten altaner eller en . Med soveværelser og balkon, er følgende 116m² store lejlighed beliggende i Amager. Andre faciliteter inkluderer air conditioning og opvaskemaskine.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg