tisdag 14 augusti 2018

Bådsalg

Her finder du Danmarks største handelsplads for brugte sejl- og motorbåde, hvor mindst én båd skifter ejer hver eneste dag. Prestige 6Flybridge New ex. Volvo Penta - x 90 Fabriksny, Kr.


Båden har fået nyt el indlagt og nyt Furlex rullesystem m. Sæt din båd til salg eller køb drømmebåden hos os.

Vi har flere års erfaring i salg af brugte sejl- og motorbåde. Udover de både vi selv har på lager, sælger vi også både i kommission. I en del tilfælde opkøber vi også brugte både, du skal dog regne med at prisen . Karrebæksminde Bådsalg - Bådmægleren på Sydsjælland - en del af YachtBroker netværket, med lang erfaring som bådmægler og sejler. New ShipShape har en unik position når det gælder køb og salg af både.


Guide til både, læs om sejlbåde, motorbåde, køb af både, brugte både, billige både, nye både på båd. Motor : Yanmar Indenbords Diesel.

Få klaret dit næste bådsalg med Bådmagasinet. Overvejer du at købe din først sejlbå eller er det måske tid til at skifte den nuværende ud? Det er blevet populært at have gyngende grund under fødderne. Og specielt gyngende grund med en påmonteret motor er eftertragtet. Bådsalg Sjælland - bådforhandlere, både, bådeudstyr, henri lloy bådebyggere, bådværfter, lystbådeforhandlere, skibe, bådreparationer, glasfiberbåde, . Det krævede en vis trimning af prisen, men nu har en køber omsider meldt sig på banen til at overtage . Ved et samarbejde med Baad Kommission Syd spares du for alt bøvlet i forbindelse med dit bådsalg ! Vi garanterer en tryg og sikker handel til markedets bedste . Kæmpe pant forhindrer bådsalg.


Claus Deneken er godt træt af at have båden til at stå. Køb, salg eller charter af både. Indryk din annonce gratis i tysk og hollandsk båd magasin. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.


Jobbet indbefatter også deltagelse i den daglige drift. Tempo Bådsalg i Ishøj havn søger kranmand til fuldtidsjob. Vi har udvalget og erfaringen, der sikrer, at du kan være .

I Helsingør Bådsalg er vi ikke bange for at melde ærligt og redeligt u og oplyse vore sælgere hvad de reelt kan forvente at få for deres både. Mægler stak af med penge fra bådsalg. Det lokale bådsalg kører for fuld skrue. Salget af både er for alvor kommet op i gear efter nogle sløje år. Det går så godt, at leverandørerne har . Velkommen til ShipCare - En maritim verden med bådsalg , marineservice, bådmotorer fra Tohatsu og Beta Marine Diesel, bådtrailer fra brenderup og meget.


Læs hvad de fortæller om vores samarbejde. Importør og eneforhandler i Danmark af Bavaria sejl- og motorbåde. Der er langt mellem køberne på årets Hanseboot-udstilling.


Det kører for fulde sejl for bådbranchen. Branchen har oplevet en procents vækst på år. Nivå Bådsalg finder du på Nivå Havn, hvor vi formidler både af alle slags: sejlbåde, motorbåde, motorsejlere, joller mm. Vi hjælper dig med køb og salg af båd og kan afslutte handlen med det samme på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg