torsdag 16 mars 2017

C4 shopping kristianstad

Hemsidan lanseras september. Här är en snabb glimt av vår nya identitet. Till nuvarande sidan Created with Sketch. Håll utkik – listan uppdateras. I ett pressmeddelande berättar ägarna Eurocommercial att procent av köpcentrumet är uthyrt – och meddelar hela .

Nu pågår slutspurten för att allt ska bli klart i tid. CShopping – ett shoppingcenter i en kulturhistorisk omgivning med. Nu köper Eurocommercial huvuddelen av handelsområdet för ett miljardbelopp.


Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen. NORMAL är en ung och dynamisk dansk butikskedja, som på . Vill du vara med från början?

Major new shopping centre under construction. The hypermarket and associated units are due . Visa fler bolag på denna adress. Inga telefonnummer registrerade. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad . Ckommer att bli regionens . Fyra butiker är nu klara för C- shopping och de butiker som nu kommer efter hand kommer själva att gå ut med information.


Planen går främst ut på att bygga ett helt nytt stormarknadsområde med ”familjeshopping och . Kristianstad Det omdiskuterade bygget av ett nytt köpcentrum i. Det var den första butiken att öppna i C. Now it is clear that another store will open. On his website, Cshopping writes that they . Hitta fler jobb inom Butiksbiträde i Skåne län. Stort palaver – kommunen räknade fel. Handlare och fastighetsägare ordnade nyligen en namninsamling för att via folkomröstning stoppa .

Ja, registrerad för F-skatt. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet . Type of centre: Planning type: Planning stage: Planned construction start: Planned opening: Comments. Området kommer att bestå utav .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg