måndag 27 mars 2017

Tv2 serier

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Sider i kategorien TV - serier. Denne kategori indeholder følgende sider, af i alt 21.


De næste fem søndage sender DRog TVdyre dramaserier på samme tid.

Med TV finder du det hele. Alt fra sportsbegivenheder, quizprogrammer, et væld af serier og populære dokumentarprogrammer. Mye er ennå ikke avgjort når det gjelder innkjøp av serier , og kanalene holder fremdeles en.


Men der produceres også serier for de større børn. TV havde i en periode serien Øen om en gruppe småkriminelle børn, der sendes på genopdragelse på en . IDÉ OG GENNEMFØRELSE Idéen til Strisser på Samsø blev fostret af TV-redaktør Mogens . Hvilke serier er verdt å få med seg på TVSumo?

Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig . TV optager tv- serie i Holstebro. Lykke Per - fotograf Rolf Konow, TV 2. Bille August filmatiserer i disse dage . TRUE CRIME FOR TV: Hvilken TV-kanal får på lufta den første norskproduserte krim-serien fra virkeligheten? Dette er en serie som er best på sin tematiske behandling av forbrytelsen. Top of the Lake – China Girl begynner på TV mandag 26.


TV holder løbende øje med status på danske tv- serier. Badehotellet på TVer optaget i Nordjylland! Tror den ble sendt på midten av 90-tallet. Handlet om en gjeng (nybyggere), antakeligvis en familie, som reiste gjennom USA for å komme frem til sin store drøm. Her kan du finde svar på mest stillede spørgsmål om film og serier.


Hvorfor kan jeg ikke se TV? I ”Alene” får vi følge erfarne friluftsmennesker som skal ut på et helt unikt eventyr. De blir isolert i den norske villmarken med begrensede . Det sker, når TV med en massiv satsning på fiktionsområdet kaster ikke mindre end fem fiktionsserier og en julekalender ud til seerne i år:.

Fantastisk godt skrevet og vanvittig gode skuespillere. Anmeldelse: Grenselan TV , regi Gunnar Vikene med flere. Flere anmeldelser av aktuelle serier. En av Norges aller mest populære bloggere, Sophie Elise Isachsen, skal vise frem nye sider ved seg selv i Sophie Elises verden, som får . Det koster over 2millioner kroner.


Få spændende film, serier og snigpremierer fra TV Play Basis. Så har vi her lavet en liste over de bedste film og TV serier ifølge os. Tid for hjem og Akvariet er våre siste serier for TV 2. I produksjon for NRK Super har vi nå den populære serien Dyrevenn. Lille Norge og stormaktene . REALITY- SERIE : I TV Zebra-programmet Alene får deltakerne testet ut hvordan det er å tilbringe flere dager på egenhånd i villmarka.


American Gothic – Er titlen på en amerikansk tv- serie der havde premiere i USA for godt et år siden og som nu kan ses på TVPlay. Nya, klassiska och oförglömliga serier i SVT Play. PopulärtSenastSista chansen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg