tisdag 28 mars 2017

Rækkehus til leje børkop

Se boliger til leje til børkop fra Kr. I det attraktive Børkop udlejes dette dejlige nyopførte rækkehus i 1-plan. Se boliger til leje til rækkehus børkop fra Kr.


Se boliger til leje til hus børkop fra Kr. Flest ledige lejeboliger til leje i Børkop.

Billige priser på boliger til leje , der udlejes i hele landet på DBA. Find din nye lejebolig i Børkop. Se de nyeste lejligheder, værelser, huse, villaer, sommerhuse og kollegieværelser til leje i Børkop. Søg mellem lejeboliger, huse, rækkehuse mm på Boligsurf! Lignende boliger : værelses rækkehus til leje børkop.


Depositum og forudbetalt leje skal betales ved underskift af. Børkop med vandmøllen og det hyggelige handelsmiljø ligger kun km.

Rækkehuse til leje i Børkop (boliger). Lejebolig Børkop - ledige lejligheder og huse til leje. På denne side deler vi nye ledige lejeboliger i Børkop og omegn.


Den månedlige husleje er på 9. Når du bor til leje hos os, bliver du en del af et lille samfund. Se hvilke boliger der er ledige nu i Domea, Vejle- Børkop. Lejemålet ligger på Kragelundvej i Børkop. De boliger på Kragelundvej er opført som 1-plans rækkehuse. Dette værelses lejemål er . De fleste bor til leje , men der er også nogle, der har fået råd til en ejerbolig.


Flest bor til leje , men der er dog hver en fjerdedel, der er en ejer- eller andelsbolig. Fra tagterrassen er der udsigt . GLÆD JER – KOM TIL ÅBENT HUS I AALBORG. Vi udlejer nu attraktive boliger i. Da Vinci Parken og Helena Park i Aalborg.


Oplev boligerne til Åbent Hus.

I et roligt, børnevenligt kvarter i Brejning venter denne lyse villa på at slå dørene op for nye ejere. Huset byder på 1flotte etagemeter, fordelt på stueplan og en. Steder at overnatte i Børkop.


Nyt minimalistisk familie hus ,min fra Legoland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg