onsdag 25 mars 2015

Spikplugg

Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong, som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda spikplugg. På BAUHAUS hittar du spikplugg i olika längder och dimensioner. LYT UK KP- Försänkt krage, elförzinkad spik. Spikplugg med försänkt krage, blankförzinkad. Tidsbesparande, enkel spikplugg för lätta infästningar.


Spiken är spiralprofilerad och förzinkad.

Pluggen är av nylon och försedd med krage. Expander och spik för infästning i betong och murverk. SPIKPLUGG ISOLA GRUND HDPE SV 45X5MM 100ST.


LYT, en komplett spikplugg med spiken monterad i pluggen, färdig att montera lätta infästningar i hårda grundmaterial som betong, tegel och natursten. Beskrivning Nylonplugg utan krage . Metallankarsystem för infästningar i betong, murverk och gips. Den är därför mycket enkel att demontera efter . Färgad spikplugg avsedd för montage av lister, socklar och dyl.

Ejot spikplugg DSD 4x med krage. Används för montering av fotpanel, lister eller läkter mm i massiv mursten eller betong. Kan inte användas för att sänka tak.


Fästskenor med europeiskt tekniskt godkännande. Kort version för att fästa tunna material, upp till 2mm. Avsedd för genomsticksmontage, pluggen expanderar när spiken slås in med hammare.


Hej, Ska montera ett innertak för ljudisolering under ett existerande betongtak. Det är en relativt stor yta, gånger meter. Har blivit tipsad att använda spikplugg. Då ska jag ju borra först och sedan fästa pluggen.


Men jag har fått lite motstridiga tips. Tillverkad av halogenfritt material . Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Alla priser visas inklusive moms.


Förpackningsstorlek: 1st. Lämplig för fastsättning med kabelban Nej. Passar bra för betong, massiv sten, hålsten, hålblocksten och lättbetong.

Snabbt och enkelt monterar man regelverk,. Att fästas in täck listen i väggen me borras med 5mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg