onsdag 11 mars 2015

Profilskena travers

Ett lättlastsystem som bana eller traverssystem med telfer. Vi tar fram den bästa möjliga helhetslösningen för travers efter dina önskemål. Ett profilsystem i aluminium från PROSYSTEM är lätt att planera och montera.


Ett lättraverssystem i aluminium lämpar sig även för livsmedelsindustrin. Kranarm, överstagad profilskena.

PMH Lättprofil traverser ger ett stort arbetsområde för lyftutrustningen, samt en snabb och rationell hantering i X- och Y-led över en stor fri golvyta. Såväl telferskena som travers finns i odrivet och motordrivet utförande. Våra traverskranar garanterar kvalitet, kostnadseffektivitet och tillförlitlighet. I varje travers och krankomponent återspeglas hela den kompetens och tillförlitlighet . Nyckeln till framgång: en revolutionerande produktdesign.


Precis, lätt och med lång livslängd – Demag V-profilkran revolutionerar den . Travers system för skåpbilar med lastkapaciteter från 2kg till 5kg. Kan användas vertikalt som pendel eller horisontellt som travers.

Used equipment for sale: Travers (Overhead crane). Upphandling av travers är genomförd som förenklad upphandling. För pendlande upphängning av travers. Kabelvagnar i C- profilskena i stället för IPE-balkvagnar bedöms ge. Oket används för ihopkoppling av fyra löpvagnar för tvåbalks travers.


Traverser rör sig ofta längs I-balkar och likt en travers skulle drivvagnen kunna sättas. ABUPowerline kan även användas då man har två trallor på en travers då. Energikedja istället för kabelsling i profilskena ger mindre risk för kabelskador! Poussez les boutons de fixation à travers les alésages latéraux se.


Användningsområde (ex. FÖR PROFILSKENA 32). Om FBEN förkortats ska även . Linax, vilket skulle göra hjälpskenor överflödiga. Smörjning av kran- och travers - anläggningar blir effektivare och billigare.


Samtliga elkomponenter färdig- monterade på profilskena TS 35 . Profilskena Fästknoppar för tilläggsparallellanslag. Insérer les vis par le haut à travers le socle et levier de serrage (29).

Inställningsratt för lutning av det övre Sätta fast profilskena på den . Privärda lättgående svängkranar med profilskena. Vilken maskin av truck, lift eller travers har flest rapporterade olyckor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg