torsdag 26 mars 2015

Dr1 programmer i aften

Se dagens TV programmer - f. Få overblik over alle tv-kanaler og læs mere om programmerne. Se ugens seneste DR TV programmer , og lav din egen Tv-oversigten med favoritkanaler. DRgiver dig et bredt sortiment af serier, film, debatter og nyheder, Danmarks Radio har gennem tiden produceret alt fra dramaserier til den årlige julekalender.


Se tv-programmet for i dag og de næste dage. Læs mere om programmerne og få en komplet oversigt over alle tv-kanaler.

I fire programmer på DRrejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe ud til det Storbritannien, de færreste af os kender. Her får du det alvorlige og det sjove, det sure og det søde og programmer ,. Christian Degn og Lindy har været til Himmelstorm Festival til en aften med gøgl og . DRI aften er Degn og Lindy på Hirtshals Fiskefestival kl. Disney Sjov er et ugentligt TV- program for børn, der sendes fredag aften på DR1.


Programmet er den danske udgave af det amerikanske TV-show The Disney . De mest sete TV- programmer i den forløbne uge. Stjerne for en aften : Vinderen, DR, Fredag, 1.

Se Christine Feldhaus i aftenens program om hunde på DR 1. Thomas Herman besøger byhaver med ny makker mandag aften. Se første program i aften på DRklokken 20. Den danske tv-branche kårede lørdag aften årets bedste programmer og. DRprogrammet Langt fra Borgen, hvor. Dagens tv, fjernsynet i aften , morgen-tv, tv-oversigt, programvalg.


TV udvider med én time mere pr. DRgenudsender et afsnit af Matador, i en ny restaureret, renset, digital version. Fredag aften er det tid til at slappe helt af, og hvem kunne være en bedre vært for et . TV: Hvad kommer der på fjernynet i aften ? Få hjælp til dette på denne side, der indeholder de bedste sider om TV.


Hold dig opdateret i vores program og sendeplan herunder. Der er både kampe lige over middag, sen eftermiddag og aften – så du har gode muligheder for at kigge me når. TV- og radio- programmer , indhold og artikler på dr. Kan jeg blive publikum eller medvirke i et program ? Med DRkunne DRrenses for public service- programmer og gøres helkom-.


Vi har en side, hvor du kan få overblik over.

TV Avisen hver aften blev fulgt af programmer som Horisont, . Det viser Camilla Plum i det sidste program i serien Camilla Plum og den sorte gryde. Håndværkerforeningen i Allégade i Horsens, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg