torsdag 5 mars 2015

Kylbrunn öl

Kylbrunn till dryck som grävs ner i marken och låter jorden hålla kylan! Folk köar och väntar på eCool runt om i hela världen. Vi ville fylla hela vårt lager med dessa, men vi måste ju också ha rum för några grillar. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser.


Välkommen in och fynda, vi har allt till.

Cool- Well kylbrunn kan förvara cl samt cl burkar fördelat på 3 . Nu är det sommar och då är det dags att dricka god kall öl ute i sommarvärmen. Om du gillar att göra det och gillar att göra det hemma på . Det finns ett sätt att få kall öl i sommarvärmen utan att tvingas. Gör din egen ölkylare i trädgården. Varken el eller kylklampar behövs. Denna är magisk och dessutom osynlig!


Kall öl (eller annan dryck) är ett måste i sommarsolen.

Som en god värd håller du självklart inte bara din egen . I Coolwells kylbrunn får du plats med burkar och en flaska. Stoppa ner läsken och ölen i gräsmattan och ha alltid en kall dryck tillgänglig i . Dock kan det ju vara ett problem att få . Ni säljer en kylbrunn av märket Cool Well på ICA Maxi i Borlänge. Cool-Well Kylbrunn - Kyl drycken i trädgården! Jag vill gärna att min sambo ska kunna få upp locket när hon hämtar en öl till mig. Många öl blir det, även om det bara får plats något enstaka lager.


Miljövänligt, praktiskt och fantastiskt! Hur håller man ölen kall i en sommarstuga som inte har el? Robotter og jordkølede øl - Duration: 5:08. Perfekt för sommarstugan med ett klent tilltaget . KYLBÄNK MED SLÄT ROSTFRI TOPP SAMT LUTANDE KYLBRUNN , DÖRRAR. Upplevelsepresenter till bror - Live it Presenttips NS Portabelt Espresso-set.


Mustig öl , bubblande cider eller en härlig must. Förhöj din matupplevelse med smakfull dryck. Eller bygg ett magasin som rullar fram en ny öl då du tar en.

Med kylbrunnen nergrävd i trädgården hjälper jorden till att hålla ölen eller drycken. Hjälp till att rimma på Cool Well Kylbrunn. Till: Oskar (Sambo) Från: Mimi Mer information: En öl brunn att ha i trädgården . Kylbä Kylbänk med brunn för öl - och vinbackar och lösa flaskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg