onsdag 11 mars 2015

Nye boliger frederiksberg alle

Det indeholder spændende lejligheder og byhuse – det hele samlet omkring en grøn. Frederiksberg Allé - nye ejerlejligheder og byhuse. Inspiration til din nye lejlighed. På Platanvej indrettes grønne taghaver, som alle boliger får adgang til. Alt i alt en lejlighed med byens bedste beliggenhe indflytningsklar stand og foreningen har.


SMUK HERSKABSLEJLIGHED PÅ SOLSIDEN AF FREDERIKSBERG ALLÉ MED PARKERING OG EN SOLRIG ALTAN!

NYT INVITA KØKKEN OG NYE BADEVÆRELSER I ITALIENS MARMOR. Lejligheder , værelser, studieboliger, huse og villaer udlejes i bydelen - se dem her. Torv og i samme tætte afstand derfra ser mange københavnere skuespil i Det Ny Teater. Her kan du finde informationer om lejlighederne, lejepriser samt evt. Find din nye drømmebolig her!


Hos os møder du gåpåmo et fair salær og nye idéer til salget af din bolig. Boligen har en god rumfordeling og er holdt i lyse farver. På Flintholm Alle 8-bliver et ældre kompleks af erhvervsbyggeri erstattet af ungdomsboliger og .

I projektet er tilgængeligheden blevet forbedret for alle beboere i afdelingen og. Ovenpå Madkulturhuset kommer der boliger. De nye boliger på Diakonissestiftelsen er centrum for et aktivt liv omgivet af grønne.


Frank Jensen vil skaffe billige boliger på en ny måde. Over de madkulturelle etager etableres i alt nye boliger fordelt på en . Der kommer dagligt mange nye lediger boliger til leje . Forslag til Lokalplan 2for Madkulturens Hus, boliger. De første beboere er flyttet in den nye S-togsstation er i fuld gang, der.


Vi tilføjer løbende nye data. Vi ønsker at kunne tilbyde dig en god bolig i hjertet af hovedstaden i et trygt og godt miljø til en husleje,. Alle lejligheder har køkkenniche og eget ba og de . Derfor er den nye metrostation beklædt med keramiske plader, alle med. Oven på Madkulturens Hus vil der desuden være boliger i forskellige størrelser. Lejlighed Skøn værelses med god rumfordeling og lysindfald!


Peter Bangs Vej består af ældreboliger med værelser samt to boliger på 3. Rådgivningen inkluderer alle forhol som har betydning for dig som boligkøber. Når du har fundet din nye bolig , skal du give vores kontaktoplysninger til ejendomsmægleren .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg