torsdag 26 mars 2015

Mattvätt medel

Letar du efter tips på att göra en mattvätt hemma? Här hittar du praktiska tips och råd för mattrengöring - läs vidare för mer! Torrschampot rengör genom att binda den smuts och lukt som kan finnas i mattan inuti sig . Genom att agera snabbt ökar chansen att få bort fläcken helt och din matta räddas vilket gör att du slipper behöva lämna in den till en mattvätt för att få den . Professionell, miljövänlig mattvätt i Stockholm – nu även i Uppsala.


Kostnadsfri hämtning och lämning av mattor inom hela Stockholms län.

Vår avancerade mattvättmaskin. Vi arbetar med miljövänliga maskiner och medel. Fläckar på favoritmattan, bilklädseln eller soffan?


För att din matta skall hålla sig fin länge ingår ett smuts skyddande medel i samband med mattvätten. Vi har olika maskiner och utrustning för att kunna . Vi hjälper dig med mattvätt av orientaliska, friliggande och heltäckande mattor. Att tvätta mattan med rätt medel och med rätt tekniker är väldigt viktigt för att . Rena mattor är en viktig del av ett rent hem.

Ofta kan fläcken avlägsnas på plats med rätt medel och behandling, dock vill vi vara tydliga . Skummet är milt och effektivt och innehåller smutsavvisande medel. Om du har tillgång till en mattvätt eller grovtvätt så kan det vara bra att veta att mattor absolut inte ska centrifugeras eller torktumlas. Mattvätt för alla typer och storlekar av mattor. Kemtvätt är inte heller något.


Vi värnar om miljön och använder främst skonsamma medel och joniserat vatten. Hej och välkommen till en annorlunda mattvätt ! Ni har säkert redan förstått att vi arbetar med 1 biologiska medel så vi är inte någon kemtvätt. Xeabq Vi är företag som utför mattvätt och möbeltvätt.


Arbetet utförs alltid på plats. Olika typer av soffor och fåtöljer. Vi håller med maskin och medel. Vi rengör både nya som gamla mattor, eller rycker ut akut när. Fina Mattan är din professionella och miljövänliga mattvätt i Göteborg.


Vattentvätta alltid hos en fackman som använder milt tvättmedel och vatten. Vi använder inga onödiga maskiner och de medel vi använder är miljöneutrala. Vi har både redskap, medel och kunskap för att inte er möbel ska bli förstörd.

En mattvätt förlänger din mattas liv samt ger den tillbaka sin riktiga lyster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg