fredag 27 mars 2015

Varmekabler på uisolert betonggulv

Varme rett på uisolert betong ? Gulvet er derimot usiolert betong. Hadde selv uisolert tregulv i huset (badet). Skjønner ikke poenget med varmekabler i gulv. Noen som har erfaring med varmefolie på uisolert betonggulv ? Det er ingen god idé å legge gulvvarme rett på betonggulvet i en uisolert kjeller. Kraftig varmekabel som passer utmerket til innstøping i betong.


Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Det kan for eksempel være om utgangspunktet er et uisolert betonggulv uten fuktsperre. Da vil det i følge Sintef Byggforsk være sikrest å legge . Etter behandling for å lukke porer og binde støvet. Feks `Steinfix` Da det ikke er fukt eller vann i kjeller trenger jeg . Beste gulvisolasjon i kjeller? Snikksnakk, pølsevev, sludder og.


Fuktsperre mot betonggulv er mm plastfolie. Innstøpte varmekabler er par tusendyrere i avrettingsmasse. Parkett på uisolert betonggulv. Hus, Hage og Oppussing - VG Nett.


Betongen trekker så mye fukt ut av parketten at den vrir seg allerede i løpet av et døgn. Dersom gulvet er kaldt og uisolert bør du vurdere etterisolering før du legger varme. Depron 3mm er anbefalt for lavtbyggende varmekabler.


Depron skal limes direkte på betong eller tregulv før du fester varmekabelen til depron. Er det bløt grunn, som for eksempel leire, legges . Montering av varmekabler og tilkobling må gjøres av fagfolk, det samme gjelder støping av gulv. Ellers risikerer du skader på varmekabelen og . Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse. Har du ikke råd til å betale det det koster å drive varmekablene så får.


Kan disse platene legges rett på eksiterende betonggulv og deretter varmekabel ? Ja, vaskerommet har jeg lagt lavtbyggende varmekabler med disse . Her går diskusjon ofte på vannbåren eller varmekabel lagt i betongen. Med 5mm isolasjonsplater mellom varmefolie og betong vil en få et . Betongpåstøp med fuktsperre og varmeisolering er den aller mest fuktsikre løsningen, spesielt på gamle betonggulv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg