torsdag 20 augusti 2015

Tvätta bilsäten med ångtvätt

Den värme som produceras av ånga är ett effektivt medel för rengöring och desinfektion olika ytor. Bilbarnstolar är inget undantag. Kärchers ångtvättar säkerställer ett hygieniskt rengöringsresultat som når ända ned på fibernivå i hela hemmet med naturlig ånga.


Vi köpte biltemas ångtvätt för att tvätta bilklädseln på en gammal bil som inhandlats. Det fungerade jättebra att ta bort smuts med så fungerar .

En fläckig klädsel kan sänka värdet på din bil med tusentals kronor. Och det är inte speciellt roligt att åka omkring i en bil som känns solkig. En av första företagen att introducera ångtvätt på bilar i Sverige. Filmen beskriver hur det går till att tvätta en bil både in- och utvändigt med ånga.


Fördelarna med våra ångtvättar som levererar torr, het ånga på 1grader är många. Vi har testat det nya sättet att tvätta bilen – med ånga. Du tvättar ju inte dina kläder i kallvatten, varför skulle du göra det med din bil, säger .

Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och. Rengör heltäckningsmattor, möbler och bilsäten ända in i fibrerna med tvätt -sug- principen. Metoden för ångtvätt av bilar hittar du här, vi lär dig att komma igång helt gratis! Det tar bara några minuter så är ytorna helt torra, så det är perfekt för bilsäten etc. Med den effektiva ångan kan du tvätta motor och underrede och få lika rent . Denna slags tvätt går ut på att skölja fordonet med torr högtrycksånga och den genererar nästan inget avfall.


Beroende på utrustning kan ångtvätten även tvätta fönster och kombineras med . Någon som vet en billig rekond i. Det åtgår en per tvätt 1tbl=4L vatten. Finns i större byggvaruhus som . Vi utför all slags ångtvätt av t. Microfibertrasan kostar kronor på Clas Ohlson och går att tvätta i. För bästa resultat kan man tvätta med klassisk fönsterrengöring som man . Att rengöra med ånga är både effektivt, miljövänligt och hygieniskt, du kan. Rengöring av textilmöbler och bilsäten är att föredra då mängden vätska är betydligt .

Oavsett om du bilsäten av tyg eller skinn så kan du råka ut för fläckar. OKQtipsar om hur du får bort fläckarna och hur du kan tvätta din bilklädsel. Vi väljer att jobba med ångtvätt , en metod som är skonsam både för bilen och miljön. Endast liter vatten går åt och med den effektiva ångtvätten . Vem kom på det här med ljusgråa bilsäten ? Den här är grovdamsugare också samt att den kan suga när man sprutar ånga. Följer du vår guide får du rena och fina skinnstolar i ett nafs.


Om klädseln känns mer robust eller är i plysch (som tyget i ett bilsäte) finns det en god chans att du kan göra rent den med en ångtvätt. Mycket praktisk maskin för rengöring av mattor, bilsäten m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg