tisdag 11 augusti 2015

Wenge bordplade

Lys træsort med tydelig åretegning. Ask får med tiden en gylden farve, men med . Parketopbyggede træbordplader er opbygget af fingersamlede stave, der er sammenlimet i stød i . Nogle virker så lyse i farverne, at du kan komme i tvivl om, hvorvidt du har modtaget det rigtige produkt. Det gælder især træsorterne Iroko, Wenge og Kirsebær.

Hvem kan bibringe gode erfaringer omkring wenge bordplade fra henholdsvis Aalborg Massiv, Spekva (de er fusioneret!) og bordpladen. Vareprøve Wengé træbordplade. Her lagrer vi eksotisk træ som mahogni, wengé , teak og merbau, men man finder også de . Vi har lavet nyt køkken og fået wengé bordplade.


Desværre er der en masse små overflade ridser, som på sigt vil samle en masse . Skovby stole i black wenge lakeret. Bordet har to plader gemt i midten som kan slåes op. Bordplade, Wengé , Bordplade med underlimet blanco vask.

Træsort : Wengé hårdttræ er en meget mørk, smuk og særligt eksklusiv træsort. En skøn blanding af loppefun design og masser af træ sørger for, at det nybyggede, moderne hus har en hyggelig og varm atmosfære. Beregn selv din bordplade , og tast længden i centimeter under prisen. Wenge med standard forkant, sælges kun efter mål. Vi finder naturligvis en god pris på netop din bordplade.


Flot bordplade i den klassiske Wenge farve. Bemærk skruer medfølger ikke. Samling er lavet i Ying Yang. En meget stærk gavlsamling hvor træets stavretning.


Klassiske fyldinger hvor man virkelig kan fornemme de dybe kontraster. Meget delikat montering af bordpladen. Praktisk laminat bordplade med overfladen Wenge Meru som har et groft, gråt træ-look.


Overfladen på laminaten er ujævn som på ægte træ med årer og revner. Et æstetisk møbel for livet! Vi er altid parate med hjælp under hele købsprocessen.


Skulle der komme et mærke eller ridse i en Massivtræ bordplade , er.

L s mere det i de fleste tilfælde muligt at fjerne disse igen. Den særlige fordel ved at vælge Wenge er at det er en meget hård trætype,. Fordelen ved at vælge netop en Wenge bordplade til et badrum er, at træets på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg