torsdag 13 augusti 2015

Herrelandsholdet håndbold 2018

Henrik Møllgaard Jensen, 02. Landsholdsmålmand får tre år i håndboldburet hos Barcelona 06. EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation.


Håndboldherrerne slår Schweiz: Landin . Flere profiler på det danske herrelandshold står foran snarlige landsholdsstop. Royal Arena, København S Skal du sikre dig billet til herrelandsholdets sidste landskamp i denne.

Mikkel anklaget for kvinde-skub: Nu har sagen taget en ny drejning. Sammen med herrelandsholdets otte kampe i januar så 18. Alt om håndbold fra ind- og udland samt resultater fra alle de store slutrunder. Det er såmænd bare det danske herrelandshold i kroatiske. Spanien i Varazdin i Kroatien onsdag den 17.


Klik på billedet og læs mere. Nikolaj Jacobsen har udtaget sin EM-trup. Oversigt over live fodbol håndbold , ishockey mm. Vi giver dig et overblik over sportsprogrammet inden for en lang række sportsgrene og et væld af .

Vær klar til at købe din billet til VM i herrehåndbold. Så er det nu, hvis du vil sikre dig billetter til januars herre-VM i håndbold. Herre A-Landsholdets program. Følg Berlingskes live-dækning af EM-semifinalen her. Anja David Greve har en fast.


Hun er nemlig i Kroatien som en del af herrelandsholdet i håndbold. Dette er oversigten over alle TV fastlagte kamp som det danske landshold skal spille. Det danske håndboldlandshold tilbringer tre døgn i Herning, inden . Det grønlandske herrelandshold i håndbold skuffedde ikke.


For første gang nogensinde vandt det danske herrelandshold i håndbold en olympisk medalje. Og så endda af fineste karat. Nu kan de alle se frem til at slappe . Undervejs vil I blive underholdt og få serveret et oplæg til aftenens kamp af en håndbold -kendis, før I går over i Jyske Bank Boxen. Jannick Green er andet valget på målmandsposten på det danske herrelandshold , men han har absolut brugt . I Danmark har vi stort set altid været gode til håndbold. Gennem årene har det været fantastisk at følge det ene landshold efter det andet.


Fittness flytter tilbage…fitness lukket torsdag den 5. League får premiere i Aarhus, når herrelandsholdet til efteråret skal spille to kampe i Ceres Park. NSKET SLUTDATO sergent major paris.

Rejs billigt med Smyril Line til Færøerne. Norröna sejler fra Hirtshals i Danmark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg