torsdag 13 augusti 2015

Andelsbolig valby

Viser alle andelsboliger til salg i Valby. Find din drømmebolig hos os - Kom nemt i gang med din søgning i dag. Selvsalg i Valby - Spar mægler-salæret!


Få mere at vide om, hvordan du selv kan sælge din andelsbolig trygt og sikkert. Få overblik over boliger til salg i Valby.

Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Valby på denne liste. Klik på knappen Læs mere ud . Se alle andelsboliger til salg i Valby. Få det fulde overblik, uanset hvilken type andelsbolig du søger.


De andelsboliger i Dahlia Hus fås i størrelserne til værelser mellem og 131m. Godt indrettet andelsbolig - nem at dele mellem to. Københavns første nybyggede andelsboliger i år.

Der er to gode værelser samt stor stue. Køkkenet er fint indrettet og med moderne faciliteter. Lille, velholdt, solrig andelslejlighed i Valby. Stor solrig altan, ingen overbo.


Stue med udgang til altan, lille soveværelse med skydedør. I listen er der inkluderet navn og adresse, hvor mange andelsboliger den enkelte . OMRÅDET: Super beliggende tilbagetrukket fra vejen og tæt op af Grøndalsparken og Damhussøen til løbeturen. Hvis du søger en andelsbolig i valby , så kan du starte din søgning nemt og effektivt her . Dejlig rolig stor og central lejlighed Lejligheden er . Find de bedste tilbud for værelses andelsbolig valby.


Lær også Valby Søndre bedre at kende og find ud af, om du har lyst til at bo her. På Grønttorvet i Valby blev nye andelsboliger i dag vist frem i et showroom. Samtlige af dem blev reserveret med det samme.


Hos ejendomsmægler home Valby får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Sammen kan vi sælge din bolig!

Jeg er meget begejstret for hele Valby , og da jeg så muligheden for at få en andelsbolig på Grønttorvet, så sprang vi til. Mon der kunne findes nogen af jer erfarne boligdebattører der kunne give sit besyv med på denne bolig: Boligpræsentation - Forside - Sagsnr . Man køber ikke bare en andelsbolig fra den ene dag til den anden. Andelsboliger i Valby klarer eget regnvand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg