måndag 31 augusti 2015

Gyproc förstärkningsreglar

Förstärkningsreglar i höghållfast stål som är lämpliga vid konstruktion av höga väggar, belastade . Profiler för konstruktion av innerväggar. Standardstålreglar och -skenor, ljudreglar, förstärkningsreglar och -skenor, skenor med polyetentätning, med extra höga . Systemet används huvudsakligen till högre väggar och till väggar med större . Skruv för fastsättning av Glasroc Hydro. GYPROC HAR UNDER många år levererat och ut-. GD förstärkningsreglar eller GS. Regeln är försedd med två rektangulära hål för t. Ingår som monteringsprofil för gipsbeklädnaden av Gyproc.


Du förstärkningsreglar ovanpå dina hattprofiler? Väggar Där två lag gipsskivor monteras anbringas lagen med långkantskarvarna. Vidare kan eldosor, kanaler etc. Brandsäkerhet i flervånings bostadshus med trästomme.


Reglar, skenor och andra profiler - Gyproc. Utförande enligt fabr anvisningar. Hänsyn skall tas till gällande ljudkrav. Vid dörrar monteras förstärkningsreglar från golv till.


Tvärprofil för konstruktion av stomme för hängande undertakskonstruktioner. Gyproc Handbok - Gyproc Teknik Statik 4. Skarvbar förstärkningsregel i Duronomic-systemet. Det kan handla om att du behöver förstärkningsreglar till t. Det går också att förstärka en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg